YIT Sverige AB söker erfaren VVS-ingenjör

YIT Sverige AB utför tjänster inom områdena tekniska installationer, drift & underhåll och facilities management. Vi är Sveriges ledande installationsföretag med drygt 4 000 kompetenta medarbetare på cirka 150 kontor runt om i landet.www.yit.se

Erfaren VVS-ingenjör – YIT Sverige AB

YIT Sverige AB växer starkt inom i hela landet. Till vår serviceavdelning i Helsingborg söker vi nu en erfaren VVS-ingenjör.

I dina arbetsuppgifter ingår att bl.a. att upprätta förslag på tekniska lösningar enligt gällande krav, lagar och föreskrifter, delta i konstruktionsgenomgångar, genomföra energiutredningar, ansvara för produkt- och systemval samt verka i rollen som projektledare för installationsprojekt.

Vi söker dig med gedigen teknisk förståelse inom VVS-området. Du har erfarenhet och intresse av konstruktionsarbete och du värdesätter ett utvecklande och fritt arbete med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du blir en viktig del av ett växande internationellt företag med god lönsamhet. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga.

YIT är Sveriges ledande och mest innovativa företag i sin bransch. Vi står för ett mycket gott entreprenörskap och levererar alltid hög kvalitet och de bästa kundlösningarna. Vi arbetar med den senaste tekniken i en bransch under snabb tillväxt. Är du redo att följa med oss in i framtiden?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringscoach Daniel Svensson på Ingenjörskraft som du når på 046-286 29 90 alt. 070-783 55 57. Du är välkommen att ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 3:e mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *