YIT Sverige AB söker avdelningschef

YIT Sverige AB utför tjänster inom områdena tekniska installationer, drift & underhåll och facilities management. Vi är Sveriges ledande installationsföretag med drygt 4 000 kompetenta medarbetare på cirka 150 kontor runt om i landet.www.yit.se

Avdelningschef VVS – YIT Sverige AB

YIT Sverige AB växer starkt inom i hela landet. Till vår filial i Helsingborg söker vi nu en driftig och affärsmässig avdelningschef.

I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla verksamheten genom att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom ditt affärsområde. Du leder och utvecklar ditt team bestående av ca. 25 st. kompetenta ingenjörer och tekniker samt styr arbetet enligt uppgjord budget och strategiska planer. Du har personal- och lönsamhetsansvar din avdelning.

Vi söker dig med erfarenhet och teknisk kompetens inom VVS-området och som brinner för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du värdesätter ett utvecklande och fritt arbete inom ett växande internationellt företag med god lönsamhet. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga.

YIT är Sveriges ledande och mest innovativa företag i sin bransch. Vi står för ett mycket gott entreprenörskap och levererar alltid hög kvalitet och de bästa kundlösningarna. Vi arbetar med den senaste tekniken i en bransch under snabb tillväxt. Är du redo att följa med oss in i framtiden?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringscoach Daniel Svensson på Ingenjörskraft som du når på 046-2862990 alt. 070-7835557. Du är välkommen att ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 3:e mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *