Purac i Lund söker Projektingenjör

Purac är en del av Läckeby Water Group, en oberoende, privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader, produkter och service för vattenrening och biogasproduktion.
Vi är etablerade i tre världsdelar och har hittills genomfört entreprenader i 70 länder över hela världen.
Med en omsättning på ca 800 miljoner, är Läckeby Water Group ett ledande företag inom sitt område.

Vår Konstruktionsavdelning i Lund växer och vi söker nu
Erfaren Projektingenjör

I rollen som projektingenjör hos oss ansvarar du för projektering och konstruktion av våra anläggningar. I arbetet ingår bl.a. uppritning av layouter och flödesscheman, dimensionering av maskinutrustning, cisterner och rörsystem, framtagning av tillverkningsritningar, hydraulisk beräkning, hållfasthetsberäkning, framtagning av inköpsunderlag samt CE-märkning. Du ansvarar även för material- och komponentspecifikationer.

Du är maskiningenjör med flerårig erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter inom VA, processindustri eller energibranschen. CAD-vana, ordningssinne och god allmänteknisk förståelse är nyckelfaktorer för att du skall prestera väl hos oss. Du motiveras av komplex teknisk problemlösning och värdesätter en varierad arbetsroll. Antalet resdagar beräknas till ca 20 st./år och vårt koncernspråk är engelska.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt och utvecklande arbete inom en modern och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar. Du blir en nyckelperson i ett kompetent och engagerat projektteam där arbetskulturen präglas av hög ambitionsnivå, hjälpsamhet och laganda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ingenjörskraft Rekryteringspartner AB. För ytterligare information om tjänsten eller företaget, kontakta vår rekryteringscoach Daniel Svensson på 046-2862990 alt. 070-7835557. Du är välkommen att ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast den 18:e februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *