PURAC i Lund söker CAD-ingenjör

Purac är en del av Läckeby Water Group, en oberoende, privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader, produkter och service för vattenrening och biogasproduktion.
Vi är etablerade i tre världsdelar och har hittills genomfört entreprenader i 70 länder över hela världen.
Med en omsättning på ca 800 miljoner, är Läckeby Water Group ett ledande företag inom sitt område.

Vår Anbudsavdelning i Lund växer och vi söker nu

CAD-ingenjör

Anbudsavdelningen fungerar som stöd åt marknadsavdelningen och tar fram ritningar, layouter, flödesscheman, tekniska beskrivningar och kalkyler avseende vatten-, avloppsvatten- samt biogasanläggningar. Våra kunder är industrier och kommuner och projekten genomförs i Sverige såväl som utomlands.

Som CAD-ingenjör hos oss ansvarar du för att ta fram de ritningar och skisser som är nödvändiga för att presentera och beskriva vårt förslag på utförande till kunden. Det kan röra sig om hydrauliska profiler, ledningsplaner, sektioner och planer över byggnader och bassänger samt pump- och maskinuppställningar.

Du är ingenjör med högskoleexamen och har kunskap och intresse av att arbeta i CAD-miljö. Tjänsten innebär många interna kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är särskilt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete inom en modern och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar. Du blir en del av ett engagerat lag där arbetskulturen präglas av hjälpsamhet och laganda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ingenjörskraft Rekryteringspartner AB. För ytterligare information om tjänsten eller företaget, kontakta vår rekryteringscoach Daniel Svensson på 046-2862990 alt. 070-7835557. Du är välkommen att ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast den 18:e februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *