PURAC i Lund söker Bygg & Anläggningsspecialist

Purac är en del av Läckeby Water Group, en oberoende, privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader, produkter och service för vattenrening och biogasproduktion.
Vi är etablerade i tre världsdelar och har hittills genomfört entreprenader i 70 länder över hela världen.
Med en omsättning på ca 800 miljoner, är Läckeby Water Group ett ledande företag inom sitt område.

Bygg- & Anläggningsspecialist

Anbudsavdelningen fungerar som stöd åt marknadsavdelningen och tar fram ritningar, layouter, flödesscheman, tekniska beskrivningar och kalkyler avseende vatten-, avloppsvatten- samt biogasanläggningar. Våra kunder är industrier och kommuner och projekten genomförs i Sverige såväl som utomlands.

Vi förstärker nu vårt kunnande när det gäller upphandling och styrning av underentreprenörer avseende framförallt bygg-, mark- och anläggningsarbeten. Din roll blir att så tidigt som möjligt i anbudsskedet medverka vid utformning av bassänger och byggnader för att optimera byggkostnader samtidigt som kraven för en väl fungerande anläggning uppfylls med avseende på t.ex. process, hydraulik och maskinell utrustning. I ditt arbete ingår även att vara vår kravställare gentemot byggentreprenörer, utvärdera inkomna offerter, avtalsgranskning och du stöttar även våra projektledare i byggtekniska frågor i pågående projekt.

Vi söker dig med gedigen och bred kompetens inom bygg- & anläggningsbranschen. Du har flerårig erfarenhet ifrån arbete ute på bygge – kanske i roll som arbetsledare, projektledare, platschef eller liknande. Du vill utvecklas vidare i en rådgivande specialistroll där du kan påverka utformning, upphandling och uppförande av komplexa anläggningar. För att trivas och prestera väl hos oss underlättar en öppen och utåtriktad personlig stil samt god allmänteknisk förståelse. Antalet resdagar beräknas till ca 20 st./år och vårt koncernspråk är engelska.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande, självständigt och utvecklande arbete inom en modern och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar. Du blir en nyckelperson med stort ansvar i ett kompetent och engagerat gäng där arbetskulturen präglas av hög ambitionsnivå, hjälpsamhet och laganda.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ingenjörskraft Rekryteringspartner AB. För ytterligare information om tjänsten eller företaget, kontakta vår rekryteringscoach Daniel Svensson på 046-2862990 alt. 070-7835557. Du är välkommen att ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast den 18:e februari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *