Trelleborg Industri AB söker Kvalitetschef

 

 

 

Business Unit (BU) Engineered Fabrics (EF) ingår i affärsområdet Trelleborg Coated Systems. EF utvecklar, producerar och säljer polymerbelagda material till kunder över hela världen. Vårt tekniska kunnande möjliggör en effektiv utvecklings och produktionsprocess av såväl standardprodukter som skräddarsydda och kundspecifika produkter. Vår verksamhet är belagd i USA, Italien, Kina och Sverige och sysselsätter ca 380 personer.

I rollen som Kvalitetschef hos oss leder du utvecklingen av företagets processer och kvalitetsarbete. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för och utveckla företagets ledningssystem, genomföra processanalyser, vara drivande i företagets ”Manufacturing Excellence Program”, projektledning, systematiskt förbättringsarbete, reklamationshantering och personalledning för en person. Befattningen rapporterar till Operations Director och ingår i EF’s operativa ledningsgrupp i Sverige. Tjänsteort är Trelleborg.

Du är en prestigelös och driven person som trivs bäst när tempot är högt och beslutsvägarna korta. Du värdesätter att kunna påverka din egen arbetssituation och arbeta mot tydliga mål under stor frihet. Ingenjörsbakgrund är inget krav men för att lyckas i rollen behövs ett stort mått allmäntekniskt intresse och erfarenhet av teknisk problemlösning. Du har några års arbetserfarenhet av liknande befattning i en operativ verksamhet och har gedigen erfarenhet av lean arbete. Rollen innebär många interna och externa kontaktytor varvid en utåtriktad och öppen personlig stil underlättar. Vårt koncernspråk är engelska.

Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande och omväxlande arbete inom ett spännande internationellt bolag.

HR-ingenjör Daniel Svenssons personliga kommentar:
”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas vidare som Kvalitetschef inom en framgångsrik, internationell koncern med stor lokal anknytning.
Intresserad av att få veta mer om tjänsten och företaget? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller skicka in din ansökan direkt till daniel@ingenjorskraft.com senast den 8:e september – det skall bli spännande att höra ifrån dig!”
/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *