Backer BHV AB i Sösdala söker Avdelningschef med produktionsinriktning

 

Allmänt:
Vi söker nu en kvalificerad avdelningschef till produktionen i Sösdala. Vid avdelningen bedrivs produktion omfattande bockning, pressning, förslutning, svetsning, slutmontering och provorderhantering. Till hjälp har avdelningschefen två indirekta (kollektiva) arbetsledare och två produktionstekniker samt två indirekta (kollektiva) för provorderhanteringen.
Totalt omfattar ansvaret ca 50 personer.

Önskade kvalifikationer/egenskaper:
Teknisk kompetens, mycket goda ledaregenskaper (har förmåga att få ut maximalt av andra), strukturerad och god planeringsförmåga. Gärna ett visst administrativt intresse. Självgående och driven ledare, med ”stark ryggrad”. Konsekvent i sitt beteende. Är kommunikativ och förstår effekterna av att vara tydlig gentemot andra. Har några års dokumenterad ledarerfarenhet från befattning med liknande ansvarsbeskrivning. Engagerad och handlingskraftig ledare och kan prioritera och planera det dagliga arbetet så att även målinriktat arbete i olika projekt hinns med. Vidare efterfrågas kunskaper i lean production eller liknande förbättringsverktyg. Du är en van att arbeta med datorn som ett naturligt hjälpmedel och hanterar de vanligaste office-programmen utan problem. Har du erfarenhet från att arbeta i något affärssystem (Axapta, SAP eller liknande) är det meriterande.

Ansvarsområden:
Som avdelningschef har Du ett helhetsansvar för avdelningen och dess verksamhet. Du ansvarar därmed för t.ex. arbetsmiljö och säkerhet, kvalitet och miljö, avdelningens personal samt
avdelningens tillverkning, och leverans av produkter. Du rapporterar till platschefen, men förväntas leda avdelningen självständigt och vidta de åtgärder som krävs för att uppnå budgeterade mål och nyckeltal rörande t.ex. produktivitet, leveranssäkerhet, kvalitet och omkostnader.
I ansvaret ingår att tillgodose avdelningens behov av löpande information och utbildning, att genomföra medarbetarsamtal samt att tillvarata medarbetarnas förslag till förbättringar.
Vidare ingår att driva de investerings- och förbättringsprojekt som beslutats för avdelningen.
Ansvaret omfattar att organisera, planera, leda, fördela och följa upp arbetet vid avdelningen – inom produktionen, inom teknikernas område och inom provorderorganisationen. Avdelningschefen har fullt personal- och arbetsmiljöansvar vid avdelningen. Vid behov informera/förhandla med lokala fackklubbar.
Villkor:
Individuell lön. Kollektivavtal finns

Du är välkommen att ansöka via daniel@ingenjorskraft.com snarast möjligt. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *