Ingenjörsutmaningar i Norge

Ingenjörskraft Rekryteringspartner AB har inlett exklusivt samarbete med ett välrenommerat och expansivt norskt konsultbolag inom Marin och Offshore industrin. Vi söker nu duktiga ingenjörer inom automation, elektronik, mekanisk konstruktion (stål och rör), teknisk projektledning och teknisk dokumentation för längre konsultuppdrag i Norge.
Placeringsorter är Ålesund, Brattvåg, Ullsteinsvik, Sövika, Aukra, Hareid, Oslo, Trondheim och Bergen och företagets samarbetspartners är bland annat Aker Solutions, VARD, Rolls-Royce Marine, Oceaneering Pipe Tech, Ulmatec, REINERTSEN Trondheim, Skipteknisk, Vaagland.
Vi söker dig med erfarenhet och glöd av ovan teknikområden som vill utvecklas långsiktigt inom den norska Marin och Offshore industrin. Du drivs av tekniska utmaningar och värdesätter möjligheten att påverka din egen arbetssituation.
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta med avancerad teknisk problemlösning på några av branschens ledande företag. Mycket goda förtjänstmöjligheter jämfört med i Sverige!

”Är du redo för en utmanande karriär i Norge? Detta är en verklig kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas inom Marin & Offshore industrin på ett av Norges mer välrenommerade konsultbolag.”
Du är varmt välkommen att ansöka direkt till mig via e-post på daniel@ingenjorskraft.com så snart du kan, märk ansökan ”Karriär i Norge!” – det skall bli jättespännande att höra ifrån dig!”
/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *