Toyota Motor Europe i Malmö söker Jr Quality Specialist

Toyota Motor Europe hanterar via sin bilterminal i Malmö hamn bilimport och distribution av Toyota- och Lexusfordon för de Nordiska länderna samt Baltikum. Man hanterar även omlastning av volymer till västra Ryssland och Kazakstan. Dotterbolaget Toyota Logistics Services Sweden AB hanterar 150 000 bilar/år och terminalens storlek är 286 000 m2 vilket representerar 11 500 uppställningsplatser för fordon.

Jr Quality Specialist
Kvalitet & Logistik

I rollen som Junior Quality Specialist arbetar du med uppföljning, sammanställning, analys och implementering av rutiner på terminalen i Malmö hamn. I vårt team arbetar vi gränsöverskridande men med kunden i fokus. Som Junior Quality Specialist har du ett nära samarbete med alla logistikpartners där vi ständigt förbättrar våra rutiner och där Du är drivande i det dagliga arbetet. Det förekommer en del resor i tjänsten då Du kommer att vara delaktig i olika arbetsgrupper på våra anläggningar i Europa. Du kommer även att assistera våra kvalitetsansvariga i monteringshallen (PPO) med administrativa uppgifter samt fylla en backup funktion i hans frånvaro.

Vi söker dig med högskoleexamen gärna med inriktning mot teknik/logistik. Din personliga stil kännetecknas av engagemang, struktur, självständighet samt förmåga att kommunicera på olika plan i organisationer. Goda kunskaper i excel och vårt koncernsspråk engelska är viktiga framgångsfaktorer för att lyckas i arbetsrollen.

I vår unga dynamiska organisation får du möjlighet att utvecklas inom kvalitet och logistikarbete med verktyg som Kaizen och Team Work. Du får ta del av Toyotas mångåriga erfarenhet och stora kompetens att driva verksamheter på ett effektivt sätt med högt ställda kvalitetskrav.

HR- ingenjör Daniel Svensson´s personliga kommentar:

”Detta är helt enkelt en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas inom kvalitets- & logistikområdet på ett världsledande företag!

Intresserad av att få veta mer om tjänsten och företaget? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 10:e september – det skall bli spännande att höra ifrån dig!”

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *