JBT Foodtech söker Quality Assurance Engineer – Tjänsten tillsatt!

John Bean Technologies AB är en affärsenhet inom den amerikanska koncernen John Bean Technologies Corporation med försäljning och servicekontor i ett stort antal länder i världen.
John Bean Technologies AB i Helsingborg är ett ledande kunskapscentrum för utveckling och produktion av utrustningslösningar för livsmedelsindustrin. Ca 90% av den totala försäljningen utgörs av export. Inom John Bean Technologies AB finns marknadsledande, globala varumärken som Frigoscandia, Stein, DSI och Double D.

Vi söker nu en engagerad
Quality Assurance Engineer
I rollen som QAE hos oss samarbetar du ofta med våra interna avdelningar för strategiskt inköp och projektinköp. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att utveckla vår befintliga bas av underleverantörer samt att vara kontaktyta gentemot dessa i såväl garantiärenden som i löpande kvalitetsutvecklingsarbete

Du är ingenjör med högskoleexamen och har några års erfarenhet av strategiskt kvalitetsarbete ifrån verkstadsindustrin. Din personliga stil kännetecknas av ett positivt driv, flexibilitet och en stor vilja att prestera. God analytisk förmåga, solida engelskkunskaper och ett genuint tekniskt intresse är viktiga framgångsfaktorer för att trivas och lyckas i arbetsrollen.

Vi erbjuder dig en utåtriktad och självständig ingenjörsroll inom en tydligt internationell organisation som präglas av hög ambitionsnivå och laganda. Du blir en nyckelperson på vår kvalitetsavdelning med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation.  Antalet resdagar beräknas till omkring 25-40 st/år.

”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill arbeta med strategiskt kvalitetsarbete inom en världsledande organisation. En mångfacetterad arbetsroll med mycket frihet under ansvar väntar den som antar denna utmaning.

Denna tjänsten är tillsatt!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *