EnginSoft Nordic söker Teknisk innesäljare till halvtidstjänst!

EnginSoft grundades 1984 och är en av Europas största återförsäljare av simuleringsmjukvara för ingenjörer. EnginSoft säljer även konsulttjänster och utbildningar inom analys och simulering samt är mycket aktiva inom forskning och utvecklingsprojekt både på lokal- och EU-nivå. Huvudkontoret ligger i Italien med lokalkontor i bl.a. England, Frankrike och Tyskland.

EnginSoft Nordic är ansvarig för försäljningen i de nordiska länderna och har sedan starten 2006 fokuserat på försäljning av den generella optimeringsmjukvaran modeFRONTIER.Du kommer arbeta på nordiska marknaden med försäljning av mjukvaror och konsulttjänster för ingenjörsverksamhet.

Teknisk innesäljare (halvtid)

Vill du arbeta med försäljning av världens mest omfattande databas för materialegenskaper? Då söker vi dig!
I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för hela försäljningsprocessen, från planering av marknadsaktiviteter till ordermottagning. Antalet resdagar beräknas till omkring 15 st/år.

Vi erbjuder dig ett fritt och utåtriktat arbete med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Du blir del av en ung organisation med uttalade expansionsplaner.

HR-ingenjörens personliga kommentar:

”EnginSoft Nordic AB är ett ungt dynamiskt företag som står inför en spännande utvecklingsfas. Här får du vara med och bygga upp
nya affärsområden, skapa ditt egna internationella nätverk och samarbeta med några av de mest respekterade och namnkunniga företagen i Norden.
Intresserad av att få veta mer?
Kontakta mig eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 23:e september.”

/Daniel

 

 

 

Daniel Svensson
MSc HR-ingenjör
Epost: daniel@ingenjorskraft.com
Tel: 046 – 286 29 90
Mobil: 070-783 55 57”EnginSoft Nordic AB är ett ungt dynamiskt företag som står inför en spännande utvecklingsfas. Här får du vara med och bygga upp
nya affärsområden, skapa ditt egna internationella nätverk och samarbeta med några av de mest respekterade och namnkunniga företagen i Norden.
Intresserad av att få veta mer?
Kontakta mig eller ansök direkt via e-post senast 23:e september.”

Med vänliga hälsningar

Teknisk innesäljare (halvtid)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *