Serviceingenjörer sökes till världsledande företag i Helsingborg

Ingenjörskraft söker för kunds räkning Serviceingenjörer med placeringsort Helsingborg. Vår kund är ett världsledande kunskapscentrum för utveckling och produktion av utrustningslösningar till livsmedelsindustrin med försäljning och servicekontor över hela världen.

I rollen som Serviceingenjör arbetar du med montage, provning, igångkörning och service av specialdesignade utrustningar till kunder inom livsmedelsindustrin. Inledningsvis innebär arbetsrollen mest montage- och provningsarbete i vår kunds lokaler i Helsingborg men allteftersom du lär dig tekniken bakom utrustningen blir världen ditt arbetsfält.

Vi tror att du har verkstadsteknisk bakgrund men vi vet säkert att du brinner för teknisk problemlösning!

För att nå framgång i ditt arbete underlättar erfarenhet av TIG-svetsning, kunskap inom ritningsläsning (el och mek) samt en stor portion praktiskt handlag. Du kanske redan idag har några års erfarenhet av praktiskt mekaniskt arbete på den internationella arenan eller så har du ett engagemang och en nyfikenhet som väger upp en del av den erfarenheten. Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vår kund erbjuder dig en mycket utvecklande och utmanande arbetsroll där du får möjlighet till kontinuerligt lärande med stöd av ett stort internationellt kontaktnät. Du kommer arbeta självständigt med världsledande produkter inom en organisation som präglas av engagemang, laganda och stort kundfokus.

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning direkt hos vår kund!

HR-ingenjör Daniel’s personliga kommentar:
”För att trivas och prestera i denna arbetsroll underlättar en flexibel personlig stil samt en stark drivkraft att prestera. Du kommer tidvis att resa intensivt, ibland med kort varsel och ställas inför utmanande situationer där dina förmågor inom framförallt praktisk mekanik och elektrisk felsökning kommer att prövas. Om du är ambitiös, gillar att meka, är socialt kompetent i kontakten med kunder och kollegor och söker ett utmanande praktiskt tekniskt arbete tycker jag absolut att du skall söka denna tjänst.

Intresserad av att få veta mer? Du är varmt välkommen att kontakta mig alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 10:e april.”
Hej så länge!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *