PURAC i Lund söker erfaren Projektingenjör till konstruktionsavdelningen

 

Purac är en del av Läckeby Water Group, en oberoende, privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader, produkter och service för vattenrening och biogasproduktion.
Vi är etablerade i tre världsdelar och har hittills genomfört entreprenader i 70 länder över hela världen. Med en omsättning på ca 800 miljoner, är Läckeby Water Group ett ledande företag inom sitt område. www.lackebywater.se

I rollen som projektingenjör hos oss ansvarar du för projektering och konstruktion av våra anläggningar. I arbetet ingår bl.a. uppritning av layouter och flödesscheman, dimensionering av maskinutrustning, cisterner och rörsystem, framtagning av tillverkningsritningar, hydraulisk beräkning, hållfasthetsberäkning, framtagning av inköpsunderlag samt CE-märkning. Du ansvarar även för material- och komponentspecifikationer.

Du är maskiningenjör med flerårig erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter inom VA, processindustri eller energibranschen. CAD-vana, ordningssinne och god allmänteknisk förståelse är nyckelfaktorer för att du skall prestera väl hos oss. Du motiveras av komplex teknisk problemlösning och värdesätter en varierad arbetsroll. Antalet resdagar beräknas till ca 20/år och vårt koncernspråk är engelska.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt och utvecklande arbete inom en modern och framgångsrik organisation med korta beslutsvägar. Du blir en nyckelperson i ett kompetent och engagerat projektteam där arbetskulturen präglas av hög ambitionsnivå, hjälpsamhet och laganda.

HR-ingenjör Daniel’s personliga kommentar:
”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas långsiktigt inom en framgångsrik organisation med tydligt miljöfokus!
För att trivas inom PURAC underlättar en prestigelös och öppen personlig stil samt ett genuint teknikintresse.
Intresserad av att få veta mer om tjänsten och företaget? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 10:e april – det skall bli spännande att höra ifrån dig!”
Mvh,

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *