Hedson Technologies AB i Malmö söker Utvecklingsingenjör inom mekanik

 

I rollen som utvecklingsingenjör hos oss deltar du i utvecklingen av såväl nya produkter som varianter på existerande produktprogram. Du arbetar i projektform och deltar i projektets samtliga delar – alltifrån idéfas, genom förstudie, prototyp och 0-serie, till uppstart av produktion och eftermarknad. Produkterna tas fram för effektiv serieproduktion.
Du är ingenjör och har några års arbetserfarenhet ifrån liknande uppgifter. Du brinner för teknik och trivs lika bra framför datorn som i vår prototypverkstad. Denna tjänst innebär många kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder dig ett mycket varierande arbete. Världen är vår marknad, vår organisation är liten – gör du bra ifrån dig så märks du! Har du lust att följa med oss in i framtiden?

Lite mer om tjänsten
Vi utvecklar alla produkter för serieproduktion med siktet inställt på världsmarknaden vilket kräver blick för rationell och kostnadseffektiv produktion. Vi köper in komponenter ifrån underleverantörer men monterar, testar och kvalitetssäkrar i eget hus.

Våra produkter byggs vanligen upp med ett bärande chassi av plåt bestyckat med verktygsbundna plastdetaljer, maskinbearbetade detaljer och pneumatik. Vi utvecklar även egna pneumatiska komponenter. Vi ligger alltid i tätt samarbete med våra underleverantörer för att få till en så rationell tillverkning som möjligt.  Inom vissa kompetensområden arbetar vi tätt samman med externa konsulter t.ex. för elektronikutveckling.

Vi konstruerar uteslutande i 3D (Solid Works) och har höga ambitioner när det gäller kvalitén på ritningsunderlaget. Vi ansvarar för att upprätta stycklistor, skriva bruksanvisningar och instruktioner samt givetvis för att testa våra produkter för att verifiera att vi uppfyller kravspecifikationen.

Som utvecklingsingenjör hos oss arbetar du även i vårt lab och vår rikt utrustade prototypverkstad.  För att lyckas i ditt arbete underlättar en praktisk fallenhet samt intresse av att ta fram eller modifiera konstruktionsdetaljer i denna miljö.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är genuint teknikintresserad och vill arbeta både teoretiskt och praktiskt med produktutveckling. En bredare och mer varierad utvecklarroll än denna är svår att föreställa sig!

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 8:e april.”

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *