Elkonstruktör inom Industriell Automation – placering Helsingborg

Elkonstruktör – Helsingborg

 

Ingenjörskraft söker för kunds räkning Elkonstruktör med inriktning Industriell Automation. Vår kund är ett världsledande kunskapscentrum för utveckling och produktion av utrustningslösningar till livsmedelsindustrin med försäljning och servicekontor över hela världen.

I rollen som Elkonstruktör ingår du i ett engagerat och kompetent gäng med ansvar för programmering, elkonstruktion och säkerhet gällande företagets produkter. Du kommer arbeta med Siemens och Allen Bradley PLC-system/operatörspaneler och elkonstruera med hjälp av   Eplan P8.

Du kommer främst att arbeta med elkonstruktion av kontrollpaneler men du kommer även att deltaga vid igångkörning och serviceuppdrag ute hos kund. Antalet resdagar beräknas till     ca. 15 st./år och din placeringsort blir Helsingborg.

Du har några års arbetserfarenhet av Elkonstruktion inom Industriell Automation och ditt arbetssätt präglas av prestigelöshet och stort kundfokus. Du behärskar engelska i såväl tal  som skrift.

Vår kund erbjuder dig ett mycket stimulerande och omväxlande arbete inom en organisation som präglas av engagemang och lagarbete

Vår HR-ingenjör Daniel’s personliga kommentar:
”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas vidare inom industriell automation på ett branschledande internationellt företag!
Intresserad av att få veta mer om tjänsten och företaget? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 1:e april – det skall bli spännande att höra ifrån dig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *