Solidmekanik söker talangfulla Beräkningsingenjörer!

Ingenjörskraft välkomnar Solidmekanik Europe AB till vår skara samarbetspartners – jättekul tycker vi! Solidmekanik är en del av Ideon Science Park och har nått stora framgångar med nya lösningar för optimering och hållfasthetssimuleringar av mekaniska system. Företaget utför konsulttjänster för främst försvars- pappers- och fordonsindustrin och har uppdrag i både Sverige och Norge. Läs mer på www.solidmekanik.se

 

 

 

Beräkningsingenjör

Solidmekanik är det lilla företaget med de stora ambitionerna och vi söker nu talanger inom simulering, optimering och automation av beräkningar. I rollen som beräkningsingenjör hos oss arbetar du främst med simulering av mekaniska system för försvars- pappers- och fordonsindustrin.
Du är civilingenjör med intresse och erfarenhet av att arbeta med verktyg som ABAQUS, Ansys och Python. För att trivas och lyckas hos oss är det viktigt med entreprenörsanda, hög professionell ambitionsnivå och en lyhörd personlig stil.
Vi erbjuder dig ett mycket självständigt och spännande arbete med möjligheter till framtida delägarskap.
Du är varmt välkommen att ansöka via daniel@ingenjorskraft.com senast den 25:e mars. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande under rekryteringsperioden och håller som vanligt kontakten med våra kandidater i uppdraget i första hand via e-post.

Daniel’s personliga kommentar:
”Detta är ett fantastiskt tillfälle för dig som vill vara med och utveckla ett litet teknikbolag med stora möjligheter. Med egenutvecklad programvara i världsklass och flera internationella kunder ser framtiden onekligen mycket spännande ut! Intresserad? Kontakta mig så snart du kan så berättar jag mer!”

Ha det bra!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *