Nordic Waterproofing AB i Höganäs söker Utvecklingsingenjör med kemibakgrund

 

 

Nordic Waterproofing Group är en av Nordens ledande leverantörer av tätskikt för tak och klimatskärmar för byggnader och konstruktioner. Vi samarbetar med flera av Nordens största takentreprenörer och våra produkter är marknadsledande inom de respektive produktområdena bitumen-, EPDM- och TPO-baserade tätskikt. Via vår verksamhet Nordic Waterproofing AB i Höganäs tillverkas och saluförs välkända varumärken som bl a  Mataki och Trebolit. Våra värdegrunder glädje, ansvar och engagemang är ledord i vårt dagliga arbete.

Till Höganäs söker vi nu
Utvecklingsingenjör med kemibakgrund

I rollen som Utvecklingsingenjör hos oss arbetar du med nyutveckling av produkter och optimering av befintliga formuleringar. I dina arbetsuppgifter ingår täta kontakter med leverantörer, receptuppbyggnad, att delta i och leda kundprojekt, planering, genomförande och dokumentation av provkörningar samt att stötta våra interna avdelningar med expertis inom kemiområdet.

Du är en kommunikativ och engagerad Kemiingenjör med inriktning mot polymer-alt. processkemi. Du brinner för teknisk problemlösning och det är lämpligt om du även har erfarenhet ifrån produktionsarbete inom industri. Din personliga still kännetecknas av självständighet och driv och du värdesätter möjligheten att kunna påverka din egen arbetssituation. Kunskap och erfarenhet ifrån byggbranschen är mycket meriterande.

Vi erbjuder dig en omväxlande nyckelroll inom vår organisation! Du får stor frihet att utforma din arbetsroll och du kommer arbeta med utveckling av ledande varumärken såsom Trebolit och Mataki.

HR-ingenjör Daniel’s personliga kommentar:
”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas självständigt i en fri utvecklarroll med mycket ansvar. Du kommer få stor exponering inom företaget och möjligheten att påverka verksamheten och din egen arbetssituation blir därför mycket stor.
För att trivas och lyckas i rollen underlättar en förmåga att ta egna beslut, en viss vetgirighet samt en jordnära och engagerad personlig stil”

Intresserad av att få veta mer om tjänsten och företaget? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 22:e april – det skall bli jättespännande att höra ifrån dig!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *