Faiveley Transport AB i Landskrona söker talangfulla Maskinkonstruktörer

Faiveley är en global aktör inom järnvägsmarknaden och erbjuder kunder inom tågbranschen ett brett produktsortiment inom bromssystem, luftkonditionering, elektromekanik, elektronik, koppel och underhållsservice. Företaget har 4700 anställda och omsätter omkring 900 miljoner Euro.
Faiveley Transport Nordic AB i Landskrona tillverkar, utvecklar och marknadsför blockbromsar och bromsregulatorer under varumärket SAB WABCO samt utför service och underhåll av produkter för rälsburen trafik inom Norden och Baltikum. Vi är idag 140 anställda och har en omsättning på ca 310 MSEK.

Vi söker nu talangfulla Maskinkonstruktörer

I rollen som konstruktör hos oss arbetar du med utveckling och konstruktion av blockbromsar och bromsregulatorer. Du arbetar med kundprojekt och deltar i projektens samtliga faser – alltifrån tidig idéfas, genom förstudie, prototyp och 0-serie, till uppstart av produktion. Din placeringsort blir Landskrona.

Du är civilingenjör inom maskinteknik med intresse och fallenhet för maskinkonstruktion. Du brinner för teknik och trivs lika bra framför datorn som i vårt testlabb och rikt utrustade mekaniska verkstad. Du trivs en dynamisk miljö där samarbete, engagemang och prioriteringsförmåga är viktiga framgångsfaktorer.

Vi erbjuder dig en utåtriktad och bred konstruktörsroll inom en tydligt internationell organisation som präglas av kamratskap, hög ambitionsnivå och laganda.

Ansvarig HR-ingenjör Daniel’s personliga kommentar: ”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta med maskinkonstruktion inom en framgångsrik organisation med stark lokal anknytning.
CAD-vana, goda engelskkunskaper och erfarenhet av FEM-beräkningar är viktiga ingredienser för att lyckas i detta arbete.
Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 2:e maj.”

mvh,
Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *