PURAC i Lund söker Projektledare – El

Purac är en del av Läckeby Water Group, en oberoende, privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader, produkter och service för vattenrening och biogasproduktion.
Vi är etablerade i tre världsdelar och har hittills genomfört entreprenader i 70 länder över hela världen. Med en omsättning på ca 800 miljoner, är Läckeby Water Group ett ledande företag inom sitt område. www.lackebywater.se

Projektledare – El
I rollen som projektledare-El hos oss har du el & automationsansvar för våra kundprojekt. I dina arbetsuppgifter ingår kalkylering och projektering av elanläggningar, upphandling och projektledning av entreprenader samt uppstart av anläggningar. Antalet resdagar beräknas till omkring 30 per år.

Du har intresse av och flerårig arbetserfarenhet ifrån elinstallation och elkonstruktion. Elbehörighet och kompetens inom processinstrument och programmering av styrsystem är mycket meriterande. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig ett mycket varierande och utåtriktat arbete inom en tydligt internationell organisation. Du blir en viktig del av ett kompetent och engagerat projektteam där arbetskulturen präglas av hög ambitionsnivå, hjälpsamhet och laganda.

HR-ingenjör Daniel’s personliga kommentar:
”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas i en teknisk projektledarroll med stor variation i arbetsuppgifterna!
För att trivas och nå framgång i ditt arbete underlättar en öppen personlig stil, ett strukturerat arbetssätt och ett stort intresse för teknisk problemlösning.
Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 6:e maj. Vi hörs!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *