Danotherm Electric A/S i Köpenhamn söker erfaren Projektingenjör

Danotherm Electric A/S är sedan 1919 världskänt för sin utveckling och produktion av högkvalitativa effektmotstånd för elektronik-, vindkrafts- & Telecom industrin. Danotherm Electric A/S är en del av svenska NIBE Industrier och har sin huvudfabrik i Köpenhamn samt tillverkningsenheter i både Polen och Italien. www.danotherm.dk

Vi söker nu en erfaren

Projektingenjör

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att vara del av en teknisk avdelning där du kommer arbeta i nära samarbete med ett litet team av ingenjörer som huvudsakligen arbetar med konstruktion och tillverkning av olika lösningar enligt gällande starkströmsföreskrifter för motstånd. Du kommer arbeta i en stimulerande miljö med hög professionalism.
Din primära uppgift är att arbeta med att ta fram olika lösningar för montage av våra nyutvecklade produkter dvs. uppdrag inom konstruktion/ specifikation av tillverkningsutrustning, maskiner och automation och andra produktionstekniska områden.
Du kommer att konstruera monteringslösningar av produkterna som utvecklingsingenjörer har gjort i samarbete med kunden. Det betyder att du bl.a. får arbeta med korrosionsproblem i sammansatta metallkonstruktioner, livslängsberäkningar, tillförlitlighetsanalys, svetsteknik, legeringar, tekniska säkringar, keramiska motstånd, etc.
Du är ansvarig för alla delar i projektet – alltifrån problemidentifiering till utarbetandet av tekniska lösningar, provning, specifikationer, produktionsunderlag, budgetkontroll samt dokumentation.

Erfarenhet:
Några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Utbildningsbakgrund:
Ingenjörsexamen inom maskin-, automation- eller materialteknik

Erbjudande:
Vi erbjuder dig att bli en del av ett spännande och ekonomiskt sunt företag som är unikt och ledande inom sitt område.
Du får en varierande arbetsroll som ställer stora krav på din yrkesskicklighet och kommunikationsförmåga.

Villkor:
Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig fast lön som motsvarar dina kvalifikationer, samt pensions- och hälsoförmåner.

HR-ingenjör Daniel personliga kommentar:
”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas vidare i en fri arbetsroll inom en framgångsrik organisation med världsledande produkter. Danotherm’s huvudkontor i Köpenhamn når du via lokaltrafik på mindre än en timme ifrån Malmö central!

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 1:e juli. Vi hörs!”

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *