Toyota Logistics Services Sweden AB i Malmö söker Assistant Manager Operations

Toyota Logistics Services Sweden AB hanterar via sin bilterminal i Malmö billimport av Toyota- & Lexusbilar för de nordiska länderna samt Baltikum och västra Ryssland. Toyota representeras av fem medarbetare i Malmö och anlägngingen hanterar ca. 200.000 bilar per år. Vi förfogar över en bilterminal på 286.000 m2 med plats för ca. 11.500 bilar samt en verkstad med ett fyrtiotal arbetsstationer för utrustningsmontage och kontroll.

Assistant Manager Operations
Logistics & Planning

I rollen som Assistant Manager Operations styr du logistik och planeringsaktiviteter på terminalen i Malmö. På anläggningen genomförs leveransinspektioner och utrustningsmontage. Vidare ansvarar du för logistiska flöden av fordon till och från anläggningen. Arbetet sker i nära samarbete med våra logistikpartners och transportleverantörer. Till ditt stöd har du en planeringsassistent och en administrativ assistent. Anläggningen tar emot ca. 200 fartyg/år, sysselsätter omkring 70-120 personer och höga krav ställs på verksamhetens flexibilitet, effektivitet och kvalitet.
Vi söker dig med kvalificerad kompetens inom logistik och planering. Tidigare erfarenhet av produktionsplanering och arbete i internationella miljöer ser vi som önskvärt. Nyckelfaktorer för att trivas och nå framgång tillsammans med oss är en engagerad och ödmjuk personlig stil kombinerat med ett strukturerat och effektivt arbetssätt.
I vår unga och dynamiska organisation får du en central roll med möjlighet att vidareutveckla funktionen och dig själv med verktyg som Genchi Genbutsu, Team Work och Kaizen. Du får ta del av Toyotas mångåriga erfarenhet och stora kompetens att driva verksamheter på ett effektivt sätt med högt ställda kvalitetskrav.

HR-ingenjör Daniel’s egna personliga kommentar kring tjänsten:
”Detta är verkligen en utmanande arbetsroll! Att fungera som navet i denna välsynkroniserade arbetsgrupp ställer mycket höga krav på professionalism. För att trivas i arbetsrollen bör man triggas av att befinna sig i händelsernas centrum. Ett flexibilitet arbetssätt, hög social kompetens och kommunikativa egenskaper hjälper dig att lyckas! ”
Du är varmt välkommen att kontakta Daniel Svensson på Ingenjörskraft för frågor via e-post eller på tel. 0707-835557 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 26:e februari. Ansökningar behandlas löpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *