Smurfit Kappa Sverige AB i Eslöv söker Industrielektriker – Automation

Smurfit Kappa är en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 41.000 anställda i 350 produktionsenheter i 32 länder och med en omsättning på 7.9 miljarder € 2013. Smurfit Kappa Sverige är svenska marknadsledare inom wellpappförpackningar och vårt övergripande mål är att i nära samarbete med våra kunder ta fram innovativa, kostnadseffektiva och attraktiva förpackningar, produkter och displayer som stärker kundernas varumärken. Vi är med hela vägen från produktion, på lagret, under transporten och ända fram till att en kund blir nyfiken och stannar till i butiken. Ibland till och med hela vägen hem. Företaget har fyra integrerade wellpappfabriker, fyra arkfabriker varav en i Finland, displayföretag, offset- och preprintenheter, solidboardenhet, och enheter för maskinsystemenhet samt försäljningskontor i Sverige, Danmark och Norge. Företaget omsätter ca 2,0 miljarder kronor och har ca 850 anställda. Huvudkontoret för Smurfit Kappa Sverige ligger i Eslöv. Där finns också en av de integrerade wellpappfabrikerna. Eslövenheten består av ca 100 kollektivanställda och 16 tjänstemän.

Industrielektriker – Automation

I rollen som Industrielektriker hos oss arbetar du främst med felsökning och avhjälpande underhåll inom el och automationsområdet. Du arbetar med fabrikens hela maskinpark som består av en Wellpappmaskin, ett antal tryckpressar, stansmaskiner, lådlimningsmaskiner, internt självgående truckar samt inslagnings- och palleteringsutrustning.  Då vår fabrik är högt automatiserad med olika typer av styrsystem (främst Omron & Siemens) innefattar dina arbetsuppgifter både svag- och starkström. Du kommer även att delta i förbättringsprojekt såsom ombyggnader i fabriken och maskinuppdateringar.

Du är en nyfiken och serviceinriktad person med intresse och gedigen erfarenhet inom el- & automationsområdet ifrån tidigare anställningar inom industrin. Du ser vår, lite ålderstigna, maskinpark som en teknisk utmaning och gillar att få utlopp för dina personliga egenskaper mod, nyfikenhet och kreativitet i ditt arbete.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och självständigt skiftarbete inom en organisation med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av ett team om tre erfarna och kompetenta elektriker med mycket god sammanhållning.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas i arbetsrollen underlättar en prestigelös och serviceinriktad attityd. Fördelarna med rollen är många; varierade och tekniskt utmanande arbetsuppgifter med stor frihetsgrad i planering och utförande, många kontaktytor, fin sammanhållning på arbetsplatsen och även den lediga fredagen varannan vecka är mycket uppskattad.”

Du är varmt välkommen att kontakta Daniel Svensson för frågor via e-post eller på tel. 0707-835557 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 2:e mars. Ansökningar behandlas löpande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *