Ingenjörskraft söker för kunds räkning en erfaren Projektledare – Industriventillation

I rollen som projektledare hos vår kund arbetar du självständigt med att ta fram och projektleda effektiva ventillationslösningar till både bygg- och industrikunder. Du leder, koordinerar, planerar och fördelar arbetet inom din projektgrupp och säkerställer såväl projektets kvalité, tidsram som lönsamhet. I ditt arbete ingår även energioptimering av anläggningar och proaktivt säljarbete.

Vi söker dig med intresse och arbetserfarenhet inom industriventillation. Vi tror att du är ingenjör med bakgrund ifrån konsultsidan men vi vet säkert att du har en serviceinriktad attityd och ett starkt driv att göra ditt allra bästa för kunden. Du har god teknisk förståelse och även erfarenhet av kalkylering inom ditt specialistområde.  Arbetet innebär många interna och externa kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt och utvecklande arbete med branschens bästa villkor, tjänstebil och ett förmånligt pensionsupplägg. Tjänsten är en tillsvidareanställning och din placeringsort blir Lund.

Daniel’s egna personliga kommentar kring tjänsten:
För att trivas och lyckas i arbetsrollen underlättar en prestigelös och serviceinriktad attityd. Fördelarna med rollen är många; självständiga, varierade och tekniskt utmanande arbetsuppgifter, utåtriktad arbetsroll med många kontaktytor, fin sammanhållning på företaget och riktigt bra villkor bara för att nämna några.

Intresserad av att få veta mer?
Du är mycket välkommen att kontakta mig på tel. 0707-835557 eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 10:e mars.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *