Backer BHV AB i Tjörnarp söker säljande ingenjör

Backer BHV AB bedriver verksamhet inom utveckling, tillverkning samt försäljning av system och komponenter för elektrisk
uppvärmning. Bolaget ingår i den ledande svenska värmekoncernen NIBE Industrier och har ca 340 anställda vid enheterna i
Sösdala, Tjörnarp och Kolbäck. Backer BHV AB har sitt huvudkontor i skånska Sösdala. www.backer.se

I rollen som Försäljningsingenjör hos oss arbetar du med införsäljning och design av elektriska värmelösningar för industriella behov. I dina arbetsuppgifter ingår kvalificerad teknisk problemlösning, kundservice, teknisk support och offertarbete. Din placeringsort blir skånska Tjörnarp.

Du är en engagerad ingenjör med inriktning Maskin eller El. Du har erfarenhet och intresse av teknisk försäljning (b2b) och brinner för teknisk problemlösning. En ”bra blick” för tekniska lösningar och en lyhörd och inlyssnande personlig stil är viktiga framgångsfaktorer för att lyckas hos oss.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och utåtriktat arbete med tydligt teknikfokus. Du blir en del av ett
framgångrikt team som präglas av hjälpsamhet, laganda och hög ambitionsnivå!

Min egen personliga fundering:
Backer BHV i Tjörnarp är en anläggning med mycket stark lokal anknytning. För att trivas och prestera i denna arbetsroll underlättar en kreativ och prestigelös personlig stil kombinerat med passion för kvalificerad teknisk problemlösning! Intresserad? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 3:e november.
Vi hörs!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *