JBT Foodtech AB i Helsingborg söker International PLM Specialist

 

John Bean Technologies AB är en affärsenhet inom den amerikanska koncernen John Bean Technologies Corporation med försäljning och servicekontor i ett stort antal länder i världen.
John Bean Technologies AB i Helsingborg är ett ledande kunskapscentrum för utveckling och produktion av utrustningslösningar för livsmedelsindustrin. Ca 90% av den totala försäljningen utgörs av export. Inom John Bean Technologies AB finns marknadsledande, globala varumärken som Frigoscandia, Stein, DSI och Double D.

International PLM Specialist

I rollen som International PLM Specialist hos oss ansvarar du för systemutveckling och administration av såväl vårt CAD- som PDM-system. I ditt uppdrag ingår att agera projektledare och kravställare för vår inplanerade övergång från Movex10 till PTC’s PDMLink under 2014. Du agerar global ägare för dessa system där nya siter och ny funktionalitet kontinuerligt förväntas tillkomma. Du rapporterar direkt till Director of Technology & Supply och din placeringsort blir Helsingborg.

Du är ingenjör med intresse och gedigen erfarenhet av PDMLink och Creao ifrån tidigare administratörsroll. Du har en god, övergripande, förståelse för hur processer, system och funktioner hänger samman för verksamhet inom tillverkande industri. Din personliga stil kännetecknas av ett positivt engagemang, ihärdighet och en genuin vilja att driva förbättringsarbete. God analytisk förmåga, ett strukturerat och strategiskt arbetssätt hjälper dig att trivas och lyckas i ditt arbete.

Vi erbjuder dig en mycket utmanande och självständig arbetsroll inom en tydligt internationell organisation som präglas av hög ambitionsnivå och laganda. Du blir en nyckelperson inom vår avdelning för Technology & Supply med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

Detta är en verkligt utmanande och exponerad arbetsroll med stort internt mandat. Ditt uppdrag blir att sjösätta, utveckla och underhålla företagets PLM-system på internationell nivå.
Intresserad av tjänsten och företaget? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 13:e oktober.

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *