Siwertell AB i Bjuv söker Teknisk Projektledare – Mekanik

Siwertell är en världsledande leverantör av fartygslossare, vägmobila fartygslossare, fartygslastare, mekaniska och pneumatiska transportörsystem samt bulkterminallösningar. Alla Siwertell-lösningar har designats med fokus på att säkerställa miljövänlig och effektiv torrbulkshantering och de designas, marknadsförs och säljs från vårt huvudkontor i Sverige. I stort sätt alla typer av torrbulksmaterial kan hanteras av Siwertellsystem och vi lägger stor vikt och ett stort engagemant i att ständigt vidareutveckling våra produkter och tjänster för att möte marknadens rörliga behov. En bred global serviceorganisation erbjuder support till Siwertellkunder när och var än det behövs.

Inga två bulkterminaler är sig lika och alla operatörer har sina specifika behov. Siwertell erbjuder både skräddarsyda och standardiserade lösningar som kan anpassas i enlighet med terminalbehoven. I över 40 år har Siwertell-utrustning och -lösningar tillhandahållit världens renaste och mest effektiva torrbulkslösningar med höga kapaciteter. http://www.siwertell.com

Siwertell är del av Bruks Siwertell Group

 

Teknisk Projektledare – Mekanik

Efterfrågan på våra produkter är fortsatt stor över hela världen och vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en engagerad och kompetent Teknisk Projektledare!

Vi söker dig som vill vara navet i vårt projektteam för produktion och leverans av våra lossare, lastare och terminalutrustningar.  Du kommer ansvara för att den mekaniska delen av våra kundorderprojekt fullföljs vilket innebär en mycket varierad arbetsroll med stort teknikfokus. I dina arbetsuppgifter ingår att organisera, planera och följa upp konstruktionsarbetet tillsammans med konstruktionsavdelningen, delta i projektmöten samt vara ett stöd till inköpsavdelningen när det gäller tekniska frågor. I dina arbetsuppgifter ingår även framtagning av layout-ritningar i 2D för installationen av utrustningen, arbetsledning av konsulter och medarbetare i konstruktionsarbetet, tekniska beräkningar samt att assistera ute i fält vid uppstart/kapacitetstestning av utrustningarna. Tjänsten har en tydligt internationell karaktär och innebär arbetsresor med uppskattningsvis 50 resdagar/år.

Du är en kommunikativ och teknikintresserad maskiningenjör med konstruktionserfarenhet, gärna ifrån tyngre, svetsade, stålkonstruktioner. Erfarenhet av projektledning av större kundprojekt är meriterande. Ditt arbetssätt kännetecknas av engagemang, god struktur och en stor portion nyfikenhet. Tjänsten innebär många internationella kontaktytor varvid dina sociala- och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en mycket varierad och utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning. Du blir en drivande kraft i våra kundorderprojekt och kommer samarbeta med kvalificerade medarbetare ifrån en rad olika discipliner som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter!

 

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas vidare inom teknisk projektledning av större kundorderprojekt med världsledande produkter. På Siwertell är det högt till tak, korta beslutsvägar och du kommer ges stora möjligheter att vara med och utveckla företagets produkter och arbetssätt.

En mycket utmanande, utåtriktad och tekniktung arbetsroll med stor variation väntar den som antar denna utmaning. Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 21:e november. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!”

 Sökord: Konstruktör konstruktion Mekanik Ingenjör Projektledning  

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Publicerat 06/11/2018