Siwertell AB i Bjuv söker Konstruktionschef

Siwertell är en världsledande leverantör av fartygslossare, vägmobila fartygslossare, fartygslastare, mekaniska och pneumatiska transportörsystem samt bulkterminallösningar. Alla Siwertell-lösningar har designats med fokus på att säkerställa miljövänlig och effektiv torrbulkshantering och de designas, marknadsförs och säljs från vårt huvudkontor i Sverige. I stort sätt alla typer av torrbulksmaterial kan hanteras av Siwertellsystem och vi lägger stor vikt och ett stort engagemant i att ständigt vidareutveckling våra produkter och tjänster för att möte marknadens rörliga behov. En bred global serviceorganisation erbjuder support till Siwertellkunder när och var än det behövs.

Inga två bulkterminaler är sig lika och alla operatörer har sina specifika behov. Siwertell erbjuder både skräddarsyda och standardiserade lösningar som kan anpassas i enlighet med terminalbehoven. I över 40 år har Siwertell-utrustning och -lösningar tillhandahållit världens renaste och mest effektiva torrbulkslösningar med höga kapaciteter. Siwertell är del av Bruks Siwertell Group. Läs mer på http://www.siwertell.com

Konstruktionschef
Vi söker nu, på grund av pensionsavgång, en prestigelös och engagerad ledare till vår konstruktionsavdelning! I dina arbetsuppgifter ingår att leda avdelningen avseende utveckling av personal och arbetsmetoder. Du agerar ”bollplank” i tekniska diskussioner, planerar/följer upp avdelningens designarbete och hållfasthetsberäkningar för fartygslossare, lastare och terminalutrustning. I arbetsrollen ingår personalansvar för 15 anställda medarbetare samt arbetsplanering och ledning av avdelningens externa konsulter. Tjänsten är baserad i Skånska Bjuv strax utanför Helsingborg.
Du är en kommunikativ och teknikintresserad maskiningenjör med högskoleexamen som finner glädje och utmaning i att utveckla, effektivisera, standardisera och modulisera konstruktionsarbete. Du söker en personalledande befattning med stort tekniskt fokus där du kan få utlopp för din kreativitet och kunskap inom tyngre maskinkonstruktion. Ditt arbetssätt kännetecknas av god struktur, ett analytiskt tankesätt och ett coachande ledarskap. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder dig en mycket utvecklande arbetsroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med världsledande produkter med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en avdelning med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse och stolthet i sina arbetsuppgifter.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:
En mycket varierad och tekniktung ledarroll i en tydligt projektbaserad miljö väntar den som antar denna utmaning! På Siwertell är det högt till tak och du kommer ges stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation såväl som utvecklingen av företagets produkter och arbetssätt. Arbetsrollen innebär många interna och externa kontaktytor och ofta tätt samarbete med kollegor ifrån en rad olika tekniska discipliner.
Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 18:e november. Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!”

Sökord: Konstruktion Design Ingenjör Avdelningschef Konstruktionschef
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

 

 

Publicerat 31/10/2018