Deterministic Control AB i Malmö söker erfaren Projektledare / Automationsspecialist

Deterministic Control AB bildades 1994 och har alltsedan starten varit ett flexibelt företag med en gemytlig och personlig anda. Vi prioriterar både att göra våra kunder nöjda och samtidigt ha kul på jobbet. Ett utmärkande drag är att vi arbetar tillsammans och alltid i projektform. Vi tror på att bygga samhörighet kollegor emellan och hyr därför normalt inte ut resurskonsulter.

Företagets huvudsakliga verksamhet utgörs av processautomation med tjänster som PLC-programmering och konfiguration av HMI/SCADA samt DCS-system samt tilläggstjänster i form av materialleveranser, elkonstruktion och elektrisk installation. Läs mer på http://www.deterministic.se

Projektledare / Automationsspecialist – Malmö
Deterministic Control AB har en mångårig historik av framgångsrika industriprojekt inom automationsområdet och är nu i tillväxtfas på grund av kraftigt ökad efterfrågan. Vi söker därför nu ännu en automationskunnig Projektledare / Automationsspecialist för placering i Malmö.

I rollen som Projektledare / Automationsspecialist leder du ditt projekt genom idéfas, upphandling, planering, genomförande till driftsättning och systemtestning. I dina arbetsuppgifter ingår att designa tekniska automationslösningar, upprätta och följa upp tidplaner och budget, leda och fördela arbetsuppgifter inom din projektgrupp. Vidare är du kundens och dina underleverantörers huvudkontakt löpande genom hela ditt projekt. Resor i tjänsten förekommer.

Deterministic Control AB är en mindre aktör med stor specialistkompetens och mycket gott renommé inom automations¬branschen. Företaget är specialiserat på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriell automation och levererar kvalificerade ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik vilka effektivt stödjer kundernas produktionsprocesser. Tack vare en mycket djup expertis, lång erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer är företaget specialiserat på att ta fram optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland företagets kunder finns allt från stora kraftbolag till mindre industrier.

Du är en prestigelös ingenjör med högskoleexamen inom El/Automation och du har passion och gedigen erfarenhet av utvecklingsprojekt inom industriell automation. Du söker en arbetsroll med helhetsansvar inom teknisk projektledning men vill samtidigt utvecklas i din specialistroll inom PLC-programmering, DCS, elkonstruktion, IT-säkerhet eller kanske montageledning. Hos vår kund agerar du både i rollen som Projektledare och som Utförare vilket innebär att du får utlopp för ditt ledarskap och affärsmässighet likväl som dina specialistfärdigheter inom automationsteknik. Du är sannolikt tokigt teknikintresserad som alla oss andra på företaget och gillar att arbeta i projektform med tydligt kommunicerade förväntningar. Är du intresserad av att lära dig eller redan är en fena på att programmera ABB 800xA och/eller är certifierad att programmera säkerhetskretsar så kommer vi att bli alldeles extra exalterade att läsa din ansökan!

Vi erbjuder dig en utmanande och mycket varierad arbetsroll med stor möjlighet till egenutveckling. Du blir en viktig del av en högpresterande specialistgrupp med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att ansvara för och driva teknikintensiva automations¬projekt av varierande karaktär ”från ax till limpa”.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill projektleda och även verka som utförare av komplexa, teknikintensiva industriprojekt inom automationsområdet. En mångfacetterad och mycket självständig arbetsroll med stor teknisk höjd och bredd väntar den som antar denna utmaning.

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 30:e september.”
Sökord: Industriell Automation ABB 800xA Projektledning Industri
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Deterministic Control AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Publicerat 06/09/2018