Deterministic Control AB i Malmö söker PLC-programmerare

Deterministic Control AB bildades 1994 och har alltsedan starten varit ett flexibelt företag med en gemytlig och personlig anda. Vi prioriterar både att göra våra kunder nöjda och samtidigt ha kul på jobbet. Ett utmärkande drag är att vi arbetar tillsammans och alltid i projektform. Vi tror på att bygga samhörighet kollegor emellan och hyr därför normalt inte ut resurskonsulter.

Företagets huvudsakliga verksamhet utgörs av processautomation med tjänster som PLC-programmering och konfiguration av HMI/SCADA samt DCS-system samt tilläggstjänster i form av materialleveranser, elkonstruktion och elektrisk installation. Läs mer på http://www.deterministic.se

PLC-programmerare – Malmö
Deterministic Control AB har en mångårig historik av framgångsrika industriprojekt inom automationsområdet och är nu i tillväxtfas på grund av kraftigt ökad efterfrågan. Vi söker därför nu ännu en kompetent och driven PLC-programmerare med erfarenhet av industriell automation för placering i Malmö.

I rollen som PLC-programmerare arbetar du i olika projektgrupper i tätt samarbete med våra kunder. Du kommer är delaktig i projektets samtliga faser och i dina arbetsuppgifter ingår idégenerering, utvecklingsarbete, testning, driftsättning och support. Resor i tjänsten förekommer.

Deterministic Control AB är en mindre aktör med stor specialistkompetens och mycket gott renommé inom automations¬branschen. Företaget är specialiserat på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriell automation och levererar kvalificerade ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik vilka effektivt stödjer kundernas produktionsprocesser. Tack vare en mycket djup expertis, lång erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer är företaget specialiserat på att ta fram optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland företagets kunder finns allt från stora kraftbolag till mindre industrier.

Du är en prestigelös ingenjör med högskoleexamen alternativt relevant KY- eller YH-utbildning. Du söker en arbetsroll där du kan fördjupa din kompetens inom processtyrning. Du har några års arbetserfarenhet av PLC- och/eller DCS-programmering på djup nivå. Erfarenhet av arbete i utvecklingsprojekt är viktigt för att lyckas hos oss. Du är sannolikt tokigt teknikintresserad som alla oss andra på företaget och gillar att arbeta i projektform med tydligt kommunicerade förväntningar. Är du intresserad av att lära dig eller redan är en fena på att programmera ABB 800xA och/eller är certifierad att programmera säkerhetskretsar så kommer vi att bli alldeles extra exalterade att läsa din ansökan!

Vi erbjuder dig en utmanande och mycket varierad arbetsroll med stor möjlighet till egenutveckling. Du blir en viktig del av en högpresterande specialistgrupp med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att utvecklas vidare inom teknikintensiva automations¬projekt av varierande karaktär ”från ax till limpa”.

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:

”Detta är en kanonmöjlighet för dig som vill utvecklas vidare inom komplexa, teknikintensiva industriprojekt inom automationsområdet. En mångfacetterad och mycket utmanande arbetsroll med fokus på programmering väntar den som antar denna utmaning.

Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 30:e september.”

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Deterministic Control AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Sökord: Industriell Automation ABB 800xA Projektledning Industri

 

Publicerat 06/09/2018