Siwertell AB i Bjuv söker Regionansvarig Säljare – Europa

Siwertell är en världsledande leverantör av fartygslossare, vägmobila fartygslossare, fartygslastare, mekaniska och pneumatiska transportörsystem samt bulkterminallösningar. Alla Siwertell-lösningar har designats med fokus på att säkerställa miljövänlig och effektiv torrbulkshantering och de designas, marknadsförs och säljs från vårt huvudkontor i Sverige. I stort sätt alla typer av torrbulksmaterial kan hanteras av Siwertellsystem och vi lägger stor vikt och ett stort engagemant i att ständigt vidareutveckling våra produkter och tjänster för att möte marknadens rörliga behov. En bred global serviceorganisation erbjuder support till Siwertellkunder när och var än det behövs.

Inga två bulkterminaler är sig lika och alla operatörer har sina specifika behov. Siwertell erbjuder både skräddarsyda och standardiserade lösningar som kan anpassas i enlighet med terminalbehoven. I över 40 år har Siwertell-utrustning och -lösningar tillhandahållit världens renaste och mest effektiva torrbulkslösningar med höga kapaciteter. http://www.siwertell.com

Siwertell är del av Bruks Siwertell Group

Regionansvarig Säljare – Europa
Vi förstärker nu vår säljavdelning med ytterligare en affärsdriven Säljare med regionansvar för Europa. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att proaktivt bearbeta din marknad genom olika försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter, identifiera och kommunicera affärsnytta till potentiella nya och befintliga kunder genom marknadsundersökningar och resursanalyser, utveckla och förvalta goda affärsrelationer till slutkunder och agentnätverk, framtagande av kompletta anbud baserat på ekonomiska och ingenjörsmässiga förutsättningar hos potentiella kunder samt kontraktsförhandling. Tjänsten som är baserad i Skånska Bjuv innebär frekventa arbetsresor inom Europa och antalet resdagar beräknas till omkring 70-100 st/år.
Du är en kommunikativ och teknikintresserad säljare som brinner för att skapa värde för dina kunder. Du har högskoleexamen inom ekonomi och/eller teknik och ett par års arbetserfarenhet av kvalificerad B2B försäljning. Ditt arbetssätt kännetecknas av affärsmässighet, nyfikenhet, lyhördhet och god analytisk förmåga. Tjänsten innebär många interna och internationella kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder dig en dynamisk säljroll inom framgångsrikt, internationellt, företag med världsledande produkter och stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av en organisation med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor glädje och stolthet i sina arbetsuppgifter.
Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”En mycket utvecklande säljroll i en tydligt projektbaserad, internationell, miljö väntar den som antar denna utmaning! På Siwertell är det högt till tak och du kommer ges stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation.
Intresserad? Kontakta mig så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 25:e november. Ansökningar behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!”

Sökord: Säljare Ingenjör KAM B2B
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Publicerat 12/11/2018