Siwertell AB i Bjuv söker Erfaren Konstruktör

Erfaren Konstruktör

Efterfrågan på våra produkter är fortsatt stor och vi förstärker nu vår konstruktionsavdelning med ytterligare en erfaren konstruktör! Är du intresserad av komplicerade och stora maskinutrustningar som levereras till alla delar av världen? Då är detta sannolikt en tjänst för dig!

Som Konstruktör hos oss kommer du arbeta med konstruktion av komponenter och system till våra lossare, lastare och terminalutrustningar. Produkterna består till större delen av svetsade konstruktioner, conveyors och hydraulisk och elektrisk utrustning. Det kommer också att ingå layoutarbete, tekniska utredningar och olika former av beräkningar. I beräkningsarbetet får du stöd av våra interna beräkningsingenjörer som är specialister på området. Alla konstruktörer hos oss ansvarar för att handleda inhyrda konstruktionskonsulter. Din placeringsort blir Bjuv utanför Helsingborg.
Du är en engagerad maskiningenjör med intresse och ambition att utvecklas vidare i en varierad konstruktörsroll med fokus stora stålkonstruktioner. Konstruktörsrollen hos oss är bred och innefattar förutom stålkonstruktion flera tekniska discipliner såsom hydraulik, smörjsystem och rörkonstruktion. Du kommer även agera ansvarig konstruktör/delprojektledare för delar av vår maskinleverans. Ditt arbetssätt kännetecknas av självständighet, ett starkt inre driv, struktur och en stor portion teknisk nyfikenhet. Vi tror att du har åtminstone 3 års relevant arbetserfarenhet ifrån liknande arbetsroll och är du en fena på Inventor och ANSYS som är två av de konstruktörsverktyg vi arbetar med är det ett stort plus. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.
Vi erbjuder dig en mycket varierad och bred konstruktörsroll inom en internationell organisation med tydliga värderingar och stark lokal förankring. Du kommer att samarbeta med mycket engagerade och skickliga kollegor och erbjuds goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.
Bruks Siwertell är en marknadsledande leverantör av system för torrbulkshantering och träbearbetning. Med tusentals installationer över hela världen hanterar våra maskiner råvaror från skogar, fält, stenbrott och gruvor, och upprätthåller leveranslinjer för tillverkare, fabriker, kraftverk och hamnar.

Vi designar, producerar och levererar system för lastning, lossning, transport, lagring, stapling och återupphämtning av torrbulksmaterial, såväl som utrustning för flisning, siktning, fräsning och bearbetning av trä för industrier inom biobränsle, spånplattor, sågverk, papper och massa.

Vi är globala och lokala, med kontor i Sverige, USA, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan. Vi har även ett dedikerat nätverk av hundratals representanter och återförsäljare över hela världen. www.bruks-siwertell.com

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”Detta är en helt unik möjlighet för dig som vill arbeta med mekanisk konstruktion av komplexa och riktigt stora maskiner! På Siwertell är det högt till tak, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor.

Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 12:e april. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!”

Sökord: teknik, konstruktion, projektledning, stålkonstruktion, maskinteknik, hydraulik
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *