Siwertell AB i Bjuv söker Teknisk Inköpare

Vi söker en Teknisk Inköpare

Efterfrågan på våra produkter är fortsatt stor och vi förstärker nu vår avdelning för projektinköp med ytterligare en driven teknisk inköpare till ett av våra kontor, Siwertell AB, som ligger i Bjuv utanför Helsingborg. Siwertell ingår i Bruks Siwertell Group.

I dina arbetsuppgifter ingår att projektleda inköp av tillverkning, komponenter, tjänster och service inom våra kundprojekt. Du ansvarar även för planering och koordinering av inköp mellan olika projekt, deltar i leverantörsförhandlingar och utvecklar samarbeten med nya och befintliga underleverantörer. Tjänsten har en tydligt teknisk karaktär och teknisk problemlösning är ett vardagligt inslag i dina mer administrativa, kommersiella, arbetsuppgifter.
Du är en prestigelös ingenjör med intresse och ambition att utvecklas i en bred och variationsrik arbetsroll med både kommersiellt och tekniskt fokus. Ditt arbetssätt kännetecknas av starkt inre driv, struktur, noggrannhet och en stor portion nyfikenhet. Har du sedan som vi andra ett gediget allmänt teknikintresse och fascination för stora stålkonstruktioner kommer du känna dig riktigt hemma hos oss.
Tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor varvid dina sociala- och kommunikativa förmågor är speciellt viktiga. Du behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift. Tjänsten medför begränsat inslag av arbetsresor till jordens alla hörn.
Vi erbjuder dig en mycket spännande och omväxlande arbetsroll inom ett framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal anknytning.

Bruks Siwertell är en marknadsledande leverantör av system för torrbulkshantering och träbearbetning. Med tusentals installationer över hela världen hanterar våra maskiner råvaror från skogar, fält, stenbrott och gruvor, och upprätthåller leveranslinjer för tillverkare, fabriker, kraftverk och hamnar.

Vi designar, producerar och levererar system för lastning, lossning, transport, lagring, stapling och återupphämtning av torrbulksmaterial, såväl som utrustning för flisning, siktning, fräsning och bearbetning av trä för industrier inom biobränsle, spånplattor, sågverk, papper och massa.

Vi är globala och lokala, med kontor i Sverige, USA, Tyskland, Kina, Filippinerna, Ryssland och Taiwan. Vi har även ett dedikerat nätverk av hundratals representanter och återförsäljare över hela världen.
www.bruks-siwertell.com

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas inom både inköp och teknik på ett företag med världsledande produkter. På Siwertell är det högt till tak, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor.
Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 6:e april. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!”

Sökord: teknik, tekniskt inköp, projektledning, stålkonstruktion, maskinteknik
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *