Siwertell i Bjuv söker Teknisk Offertingenjör!

Teknisk Offertingenjör
Siwertell, Bjuv

En av våra duktiga offertingenjörer går vidare till en ny position inom företaget och vi söker nu en ersättare för honom.

Arbetsrollen
Vår offertavdelning består idag av fyra erfarna personer och erbjuder en bredd inom teknikutveckling vad gäller projektering och design av lastare, lossare och materialhanterings¬terminaler. Du kommer att ansvara för att utarbeta tekniskt offertunderlag till nyförsäljning och du arbetar bl.a. med framtagande av tekniskt underlag till offerter, förprojektering i samband med försäljnings- och offertarbete samt layout- och specifikationsframtagning. Tjänsten innebär många interna kontaktytor och du samarbetar dagligen med våra säljare, konstruktörer, inköpare m.fl.

Vem är du?
För att lyckas i arbetsrollen tror vi att du har en gymnasie- eller högskole-utbildning inom mekanik, alternativt har du förkovrat motsvarande kompetens i tidigare arbetsroller. Vi tror att du har erfarenhet av arbete inom gränslandet sälj/teknik, kanske ifrån arbetsroller såsom service-/offertingenjör, utvecklingsingenjör, konstruktör eller liknande. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av materialhantering och har erfarenhet och intresse av teknisk problemlösning och layoutarbete med hjälp av 2D-CAD. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Som person har du har förmåga att arbeta i grupp, skapa och utveckla kontakter samt att självständigt driva dina egna ansvarsområden.

Vi erbjuder dig…
..en mycket kreativ och självständig position inom ett internationellt företag med världsledande produkter, tydliga värderingar och stark lokal förankring. Du kommer att arbeta med skickliga kollegor inom en rad olika tekniska discipliner i en miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får möjlighet att vara med att vidareutveckla ett framgångsrikt företag in i framtiden!

Rekryteringsspecialist Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”Detta är en finfin möjlighet för dig som vill utvecklas brett inom sälj och teknik på ett internationellt företag med världsledande produkter. På Siwertell är det högt till tak, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor.
Intresserad? Kontakta mig på tel. 0707-835557 så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 5:e augusti 2020. Ansökningar behandlas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!”

Sökord: ingenjör konstruktör utvecklingsingenjör serviceingenjör teknisk inköpare offertingenjör teknisk säljare
OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på Siwertell AB. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen. Din ansökan kommer sparas i vårt CRM-system för ev kontakt i framtiden och önskar du att den tas bort efter slutfört rekryteringsuppdrag meddelar du oss detta via mail på info@ingenjorskraft.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *