JBT söker Senior Elkonstruktör – Helsingborg

John Bean Technologies AB är en enhet inom den amerikanska koncernen John Bean Technologies Corporation med försäljning och servicekontor i ett stort antal länder i världen.
John Bean Technologies AB i Helsingborg är ett ledande kunskapscentrum för utveckling och produktion av utrustningslösningar för livsmedelsindustrin. Ca 90% av den totala försäljningen utgörs av export. Inom John Bean Technologies AB finns marknadsledande, globala varumärken som Frigoscandia, Stein, DSI och Double D. Läs mer på www.jbtc.com

Senior Elkonstruktör – Helsingborg

Vi söker nu en engagerad elkonstruktör med inriktning Industriell Automation till vårt huvudkontor i Helsingborg!

I rollen som elkonstruktör hos oss kommer du att arbeta med elkonstruktion av kontrollpaneler och delta vid igångkörning ute hos våra kunder. I ditt arbete ingår främst elkonstruktion och säkerhet gällande våra produkter. Vi arbetar med Siemens och Allen Bradley PLC-system och operatörspaneler och vi ritar med hjälp av Eplan P8. Antalet resdagar i tjänsten beräknas till cirka 10 st/år.

Du har några års arbetserfarenhet av elkonstruktion inom industriell automation och ditt arbetssätt präglas av prestigelöshet och ett tydligt kundfokus. Du är utpräglat kommunikativ och behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig ett mycket stimulerande och omväxlande arbete inom ett framgångsrikt, internationellt, företag med stark lokal förankring.

Rekryteringskonsult Daniel Svensson’s personliga kommentar gällande tjänsten;

”För att trivas och lyckas i denna arbetsroll underlättar en flexibel personlig stil samt ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Fördelarna med rollen är många; möjlighet att påverka din arbetssituation, varierade arbetsuppgifter, högt teknikinnehåll, fin sammanhållning mellan kollegor och bra villkor bara för att nämna några!
Intresserad av att få veta mer?
Du är välkommen att kontakta mig på tel. 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 7:e januari men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

Vi hörs!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *