AB Sundplast söker Försäljningsingenjör till Helsingborg

AB Sundplast i Helsingborg är ett svenskt företag specialiserat på tillverkning av högkvalitativa och tekniskt avancerade plastdetaljer. Idag finns fyra olika affärsområden varav tre innebär en egen produktportfölj. Vi vänder oss till en rad olika områden såsom Europas medicinteknik-sektor och tillverkningsindustri. Vi startade med formsprutning på 1970-talet och erbjuder idag kompletta lösningar från idé till färdig produkt. Läs mer på www.sundplast.se

Försäljningsingenjör – Helsingborg
I rollen som Försäljningsingenjör hos oss säljer du in och projektleder kundprojekt inom formsprutning. Du ansvarar för interna såväl som externa utvecklingsprojekt och utvecklar nya och befintliga kunder. God allmänteknisk förståelse, förmåga att planera och organisera samt en kommunikativ och affärsmässig personlig stil är viktiga framgångsfaktorer för att lyckas hos oss. Antalet övernattningar per år beräknas till omkring 20 st/år.
Vi erbjuder dig ett mycket omväxlande arbete med stor möjlighet att påverka din egen arbetssituation!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas i denna arbetsroll underlättar en prestigelös och flexibel personlig stil. AB Sundplast är ett mindre företag och alla hjälps åt i stort och smått. Detta är en arbetsplats för dig som värderar familjär atmosfär och mycket varierande arbetsuppgifter!
Intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig på 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 12:e januari men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

Vi hörs!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *