AB Sundplast söker Supportingenjör till Helsingborg

AB Sundplast i Helsingborg är ett svenskt företag specialiserat på tillverkning av högkvalitativa och tekniskt avancerade plastdetaljer. Idag finns fyra olika affärsområden varav tre innebär en egen produktportfölj. Vi vänder oss till en rad olika områden såsom Europas medicinteknik-sektor och tillverkningsindustri. Vi startade med formsprutning på 1970-talet och erbjuder idag kompletta lösningar från idé till färdig produkt. Läs mer på www.sundplast.se

 Supportingenjör – Helsingborg

I rollen som Supportingenjör hos oss delprojektleder du kundprojekt inom formsprutning. Du arbetar med interna såväl som externa utvecklingsprojekt och har mycket tät kontakt med våra nya och befintliga kunder. Tjänsten är en utåtriktad ”back-office” funktion med fokus på kund- och projektsupport.

Vi söker dig som gillar kundkontakt och brinner för teknisk problemlösning! Du har en färsk ingenjörsexamen och du vill utvecklas inom projektledning och teknisk försäljning. Är du redo att följa med oss in i framtiden?

Vi erbjuder dig en fin möjlighet till personlig och arbetsmässig utveckling i en mycket varierad tjänst!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:

”För att trivas och lyckas i denna arbetsroll underlättar en prestigelös nyfikenhet och ett starkt inre driv. AB Sundplast är ett mindre företag och alla hjälps åt i stort och smått. Detta är en fin möjlighet för dig som är relativt ny på arbetsmarknaden och söker en spännande teknikorienterad arbetsroll att utvecklas inom. Arbetsplatsen karaktäriseras av familjär atmosfär och stor variation i arbetsuppgifter! 

Intresserad av att få veta mer?

Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig på 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 12:e januari men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.” 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *