Smurfit Kappa söker Industrielektriker med automationsinriktning – Eslöv

Smurfit Kappa är en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 41.000 anställda i 350 produktionsenheter i 32 länder och med en omsättning på 7.9 miljarder € 2013. Smurfit Kappa Sverige är svenska marknadsledare inom wellpappförpackningar och vårt övergripande mål är att i nära samarbete med våra kunder ta fram innovativa, kostnadseffektiva och attraktiva förpackningar, produkter och displayer som stärker kundernas varumärken. Vi är med hela vägen från produktion, på lagret, under transporten och ända fram till att en kund blir nyfiken och stannar till i butiken. Ibland till och med hela vägen hem. Företaget har fyra integrerade wellpappfabriker, fyra arkfabriker varav en i Finland, displayföretag, offset- och preprintenheter, solidboardenhet, och enheter för maskinsystemenhet samt försäljningskontor i Sverige, Danmark och Norge. Företaget omsätter ca 2,0 miljarder kronor och har ca 850 anställda. Huvudkontoret för Smurfit Kappa Sverige ligger i Eslöv. Där finns också en av de integrerade wellpappfabrikerna. Eslövenheten består av ca 100 kollektivanställda och 16 tjänstemän.

Industrielektriker med automationsinriktning – Eslöv
Vår anläggning växer och vi söker nu ytterligare en engagerad och erfaren Industrielektriker till vår underhållsavdelning!
I rollen som Industrielektriker hos oss arbetar du främst med felsökning och avhjälpande underhåll inom el och automationsområdet. Då vår fabrik är högt automatiserad med olika typer av styrsystem (främst Omron & Siemens) innefattar dina arbetsuppgifter både svag- och starkström. Du kommer även att delta i förbättringsprojekt såsom ombyggnader i fabriken och maskinuppdateringar. Din placeringsort blir Eslöv.
Du är en nyfiken och serviceinriktad person med intresse och gedigen erfarenhet inom el- och automationsområdet ifrån tidigare anställningar inom industrin. Du ser vår maskinpark, vilken består av både ålderstigna och nyare maskiner, som en spännande teknisk utmaning.  Du söker en arbetsgivare där du kan få utlopp för dina personliga egenskaper såsom mod, nyfikenhet och kreativitet i ditt arbete.
Vi erbjuder dig ett mycket varierat och självständigt skiftarbete inom en organisation med stark lokal anknytning. Du blir en viktig del av ett team om tre erfarna och kompetenta industrielektriker med mycket god sammanhållning.
HR-ingenjör Daniel’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas i arbetsrollen underlättar en prestigelös och serviceinriktad attityd. Fördelarna med rollen är många; varierade och tekniskt utmanande arbetsuppgifter med stor frihetsgrad i planering och utförande, många kontaktytor och fin sammanhållning. Under 2015 planeras investeringsprojekt i fabriken på omkring SEK 60 miljoner vilket ger framtidstro och borgar för god framtida konkurrenskraft.
Intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig på 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 8:e februari men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *