JBT söker Junior Automationsingenjör – Helsingborg

John Bean Technologies AB är en enhet inom den amerikanska koncernen John Bean Technologies Corporation med försäljning och servicekontor i ett stort antal länder i världen.
John Bean Technologies AB i Helsingborg är ett ledande kunskapscentrum för utveckling och produktion av utrustningslösningar för livsmedelsindustrin. Ca 90% av den totala försäljningen utgörs av export. Inom John Bean Technologies AB finns marknadsledande, globala varumärken som Frigoscandia, Stein, DSI och Double D. Läs mer på www.jbtc.com.

 

Junior Automationsingenjör – Helsingborg

I rollen som Junior Automationsingenjör hos oss kommer du att arbeta med elkonstruktion och programmering av kontrollpaneler och framöver även delta vid igångkörning ute hos våra kunder runtom i världen. Vi arbetar med Siemens och Allen Bradley PLC-system och operatörspaneler och vi ritar med hjälp av Eplan P8. Din placeringsort blir Helsingborg.

Vi tror att du har en färsk högskoleexamen inom Industriell Automation och kanske något års arbetserfarenhet av elkonstruktion och/eller programmering inom industriell automation. Din personliga stil präglas av en prestigelös nyfikenhet, målmedvetenhet och en hög ambitionsnivå till det mesta du företar dig. Du är kommunikativ och behärskar vårt koncernspråk engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig en mycket utmanande och rikt utvecklande arbetsroll inom ett internationellt företag med stark lokal förankring. Är du redo att utvecklas tillsammans med oss?

 

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar gällande tjänsten;

”För att trivas och lyckas i denna arbetsroll underlättar en flexibel personlig stil samt ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Fördelarna med rollen är många; varierade arbetsuppgifter, högt teknikinnehåll, fin sammanhållning mellan kollegor och mycket goda framtida utvecklingsmöjligheter bara för att nämna några!

Intresserad av att få veta mer?

Du är välkommen att kontakta mig på tel. 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 7:e januari men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

Vi hörs!

/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *