Climat80-Gruppen söker Filialchef till Helsingborg

 

CLIMAT80-GRUPPEN är en framgångsrik komplett samarbetspartner inom ventilation, VVS, kyla, styr övervakning och fastighetsskötsel. Gruppens bolag Climat80, Stjernfeldts VVS, Lunds Värme & Sanitet, Klimatkyl och Clifa Service erbjuder konkurrenskraftiga totallösningar till sina kunder som är allt från stora industrier, fastighetsbolag, offentlig verksamhet till mindre företag, enskilda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Läs mer på www.climat80.se

Filialchef Helsingborg
Under de senaste tre åren har vi vuxit från två till tretton medarbetare. Det är en följd av ökat antal kunder och uppdrag och ställer allt högre krav på ledning och styrning. Vi söker nu en engagerad och affärsmässig filialchef som tar ansvar för vår fortsatta expansion i Helsingborg!

Vår filialchef leder, planerar och fördelar arbetet inom filialen och är ytterst ansvarig för verksamhetens utveckling, kvalité, lönsamhet och personal. I samarbete med befintliga
och nya kunder utvecklar och koordinerar du energi- och klimateffektiva lösningar för hyres-, kontors- och industrifastigheter.

Du är ingenjör med högskoleexamen och har erfarenhet av projektledning. Din nyfikenhet och coachande ledarstil är tydligt kundfokuserad. Att ha en lyhörd personlig stil och ett strukturerat arbetssätt är nyckelfaktorer som hjälper dig att lyckas hos oss. Arbetsrollen innebär många interna och externa kontaktytor varför dina personliga egenskaper är speciellt viktiga.

Inom Climat80 möter du ett varierande och utmanande arbete med stor frihetsgrad. Du kommer att arbeta inom en framgångsrik organisation med tydlig lokal förankring och du kommer leda en dynamisk grupp bestående av 13 yrkesskickliga och engagerade medarbetare.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:

”För att trivas och lyckas i denna arbetsroll krävs en prestigelös person med god kommunikativ förmåga. Fördelarna är många; möjlighet att påverka din arbetssituation, en varierad och utåtriktad arbetsroll med många kontaktytor, fin sammanhållning mellan kollegor och bra villkor bara för att nämna några!
Intresserad av att få veta mer?
Du är välkommen att kontakta mig på tel. 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 5:e januari men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

Mvh,

Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *