Logistikutvecklare – Helsingborg

Logistikutvecklare – Helsingborg

Nu söker vi för kunds räkning en engagerad Logistikutvecklare med placering i Helsingborg!
Arbetsrollen är en central supportfunktion som skall driva utvecklings-, implementations- och förbättringsprojekt av kunduppdrag inom verksamheten med effektivitet, kvalitet, kundkrav och affärsmässighet i fokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos vår kund.

I dina arbetsuppgifter ingår framtagande av underlag för nya affärer i samarbete med affärsutveckling, implementationsstöd till regionerna vid start av uppdrag och verksamhetsförbättringar med tyngdpunkt på analys och genomförande.
Du vill utvecklas till expert inom utveckling av tredjepartslogistik och stå för kunskap, erfarenhet och kontinuerligt tillägnande av ny teknik. Arbetsresor inom Sverige förekommer.

Vi söker dig med hög professionell ambitionsnivå och lyhörd personlig stil. Du har en ingenjörsexamen ifrån högskola, gärna med inriktning logistik eller Supply Chain Management och har du tidigare erfarenhet ifrån lager och/eller industriprocesser är detta starkt meriterande. Personliga egenskaper såsom affärsmässighet, resultatfokus och flexibilitet hjälper dig att trivas och lyckas i denna arbetsroll.

Vi erbjuder dig ett mycket utvecklande och lärorikt arbete inom en dynamisk och framgångsrik organisation med stort kunnande inom tredjepartslogistik!

Rekryteringskonsult Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
För att trivas och lyckas i rollen underlättar en prestigelös, nyfiken och kommunikativ personlig stil. Fördelarna med tjänsten är flera; mycket varierade och utvecklande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor bara för att nämna några!

Är du intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringscoach Daniel Svensson, Ingenjörskraft på 070-783 55 57. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast 27:e mars men gärna tidigare då urval sker löpande.
OBS: Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag) undanbedes vänligen.

Publicerat 07/03/2016