Erfaren Logistikutvecklare – Helsingborg

Nu söker vi, för kunds räkning, en erfaren Logistikutvecklare för tillsvidareanställning med placeringsort Helsingborg!

Arbetsrollen är en central supportfunktion som skall driva utvecklings- och förbättringsprojekt av kunduppdrag inom verksamheten med effektivitet, kvalitet, kundkrav och affärsmässighet i fokus.

I arbetsuppgifterna ingår framtagande av underlag för nya affärer i samarbete med affärsutveckling, implementationsstöd till regionerna vid start av uppdrag och verksamhetsförbättringar med tyngdpunkt på analys och genomförande. Du blir vår expert inom utveckling av tredjepartslogistik och kommer stå för kunskap, erfarenhet och kontinuerligt tillägnande av ny teknik.

Vi söker dig med hög professionell ambitionsnivå och lyhörd personlig stil. Du har sannolikt en ingenjörsexamen ifrån högskola, gärna med inriktning logistik eller Supply Chain Management och du söker nu en arbetsplats där du kan utvecklas vidare inom tredjepartslogistik. Du har några års arbetserfarenhet ifrån lager och/eller industriprocesser och trivs med att arbeta självständigt och kundnära. Personliga egenskaper såsom affärsmässighet, resultatfokus och flexibilitet hjälper dig att trivas och utvecklas hos vår kund.

Vi erbjuder dig ett mycket utvecklande och lärorikt arbete inom en dynamisk och framgångsrik organisation med stort kunnande inom tredjepartslogistik!

Rekryteringskonsult Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
För att trivas och lyckas hos vår kund underlättar en prestigelös, nyfiken och kommunikativ personlig stil. Fördelarna med tjänsten är flera; mycket varierade och utvecklande arbetsuppgifter, korta beslutsvägar och mycket fin sammanhållning mellan kollegor bara för att nämna några!

Är du intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringscoach Daniel Svensson, Ingenjörskraft på 070-783 55 57. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast 24:e maj men gärna tidigare då urval sker löpande.
OBS: Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag) undanbedes vänligen.

Publicerat 04/05/2016