Konstruktör med glöd till Hedson i Arlöv

Hedson Technologies AB är ett globalt miljöteknikföretag och världsledande leverantör av tvätt-, tork- och lyftutrustning. Kunder är däck- och lackeringsverkstäder samt andra industriföretag. Produkterna marknadsförs under varumärkena Drester, Herkules, IRT och Trisk. De svenska verksamheterna finns i Arlöv och Vänersborg och dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike och Nordamerika. Koncernen med en årsomsättning om drygt 300 MSEK har cirka 230 medarbetare.

 Konstruktör med glöd

 I rollen som konstruktör hos oss deltar du i utvecklingen av såväl nya produkter som varianter på existerande produktprogram. Du arbetar i projektform och deltar i projektets samtliga delar – alltifrån idéfas, genom förstudie, prototypframtagning, till uppstart av serieproduktion och eftermarknad.

Du är högskole-/civilingenjör inom mekanik alternativt mekatronik och har några års arbetserfarenhet som konstruktör. Du är kvicktänkt, engagerad, brinner för teknik och trivs lika bra framför datorn som i vår prototypverkstad. Denna tjänst innebär många kontaktytor varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga. Din placeringsort blir skånska Arlöv.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat arbete med stora möjligheter till egenutveckling. Världen är vår marknad, vår organisation är liten – gör du bra ifrån dig så märks du! Har du lust att följa med oss in i framtiden?

Rekryteringscoach Daniel Svenssons personliga kommentar gällande tjänsten:

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är genuint teknikintresserad och vill arbeta både teoretiskt och praktiskt med produktutveckling. Fördelarna med tjänsten är många; varierande arbetsuppgifter, internationell miljö, mycket fin sammanhållning mellan kollegor och goda villkor bara för att nämna några.”

 Är du intresserad av att få veta mer?

Du är hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringscoach Daniel Svensson, Ingenjörskraft på 070-783 55 57. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan via daniel@ingenjorskraft.com senast 9:e april men gärna tidigare då urval sker löpande.

OBS: Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag) undanbedes vänligen.

Publicerat 28/03/2017