Backer BHV AB i Sösdala söker SQA-ingenjör

Backer BHV AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 260 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av intelligenta elvärme- och energitekniska lösningar.
Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 40 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer. Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment.

SQA-ingenjör

I rollen som SQA-ingenjör hos oss blir du en mycket viktig del av vår inköpsavdelning. I dina arbetsuppgifter ingår att analysera, utreda, åtgärda och kommunicera kvalitetsproblem och avvikelser som kan härröras till våra leverantörer. Du hanterar även anmärkningsrapporter, driver åtgärdsplaner och uppföljningsaktiviteter både tillsammans med leverantör och internt samt medverkar i arbetet med att minska leverantörsreklamationer och andra störningar. Arbetsrollen är tydligt projektorienterad och omfattar även en del leverantörsutveckling inom koncernenens övriga bolag i framförallt Europa och Asien. Antalet resdagar beräknas till omkring 70 st/år och din placeringsort blir skånska Sösdala som har pågatågstation ett stenkast ifrån ditt kontor.

Du är en kommunikativ och strukturerad ingenjör med erfarenhet och intresse av kvalitetssäkringsfrågor gentemot leverantörer. Du trivs i en självständig projektledarroll och är en ledarpersonlighet med driv och förmåga att slutföra. Arbetsrollen innebär många kontaktytor både externt och inom koncernen varvid dina personliga egenskaper är speciellt viktiga.

Vi erbjuder dig en utmanande nyckelroll med mycket stora möjligheter att påverka företagets och även din egen personliga utveckling. Du blir en viktig del av ett framgångsrikt lag med stark lokal förankring som präglas av samarbete, positiv energi och hög ambitionsnivå!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:

Backer BHV i Sösdala är en anläggning med mycket stark lokal förankring. För att trivas och prestera i rollen som SQA-ingenjör underlättar en prestigelös och kommunikativ personlig framtoning kombinerat med ett starkt inre driv och vilja att verkligen göra skillnad!

Intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig på telefon 070-7835557 alternativt skicka in din ansökan direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 22:e maj men gärna tidigare då ansökningar behandlas löpande. Vi hörs!”

OBS: Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag) undanbedes vänligen.

 

Publicerat 08/05/2017