Climat80 söker Energiingenjör – Malmö

CLIMAT80-GRUPPEN är en framgångsrik komplett samarbetspartner inom ventilation,
VVS, kyla, styr övervakning och fastighetsskötsel. Vi är Öresundsregionens största privatägda helhetsleverantör av inneklimat. Gruppens bolag Climat80, Stjernfeldts VVS, Lunds Värme & Sanitet, Klimatkyl och Clifa Service erbjuder konkurrenskraftiga totallösningar till sina kunder som är allt från stora industrier, fastighetsbolag, offentlig verksamhet till mindre företag, enskilda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Läs mer på http://www.climat80.se

Energiingenjör – Malmö

Vår serviceorganisation fortsätter växa och vi söker nu en driven och nyfiken Energiingenjör till Climat80 Energi i Malmö!

Climat80 Energi är en specialistavdelning inom Climat80-GRUPPEN med syfte att stödja fastighetsägare med energieffektivisering av fastigheter. Avdelningen består av tre medarbetare med specialistkunskaper inom bl. a. energideklaration, energiutredning, energioptimering och solcellsteknologi. I dina arbetsuppgifter ingår att analysera och tydliggöra våra kunders energianvändning, dess påverkan på både yttre och inre miljö samt att ta fram och implementera kostnadseffektiva och individuellt utformade åtgärdsprogram.

Du är en engagerad ingenjör med högskole- eller civilingenjörsexamen inom teknik! Du söker en arbetsgivare där du får utrymme att arbeta självständigt och utforskande inom energiteknik med fastighetsinriktning. Du har ett starkt miljöintresse och trivs i en utåtriktad arbetsroll med många interna och externa kontaktytor. Ditt arbetssätt kännetecknas av ett starkt inre driv, god struktur och utpräglat kundfokus!

Vi erbjuder dig en utmanande och mycket varierad arbetsroll med stor möjlighet till egenutveckling. Du blir en viktig del av en högpresterande specialistgrupp med mycket kvalificerade medarbetare som finner stor tillfredsställelse i sina arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att ansvara för och driva energieffektivitets¬projekt av varierande karaktär ”från ax till limpa”.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas inom Climat80 Energi underlättar en prestigelös och kommunikativ personlig stil samt en icke sinande teknisk kunskapstörst. Fördelarna med tjänsten är många; stora möjlighet att styra din egen arbetssituation, en varierad och mycket utåtriktad arbetsroll med stor teknisk- och affärsmässig höjd, fin sammanhållning mellan kollegor och bra villkor bara för att nämna några!
Intresserad av att få veta mer?
Du är välkommen att kontakta mig på tel. 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 26:e februari men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning inom Climat80-GRUPPEN. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen.

Publicerat 05/02/2018