Copenhagen Malmö Port AB söker Ingenjör – Infrastruktur

Hamnen är en plats där vägar möts. CMP är ett modernt hamnföretag med gamla anor som sedan 2001 driver hamnarna i Malmö och Köpenhamn. Vår personal är en spännande blandning av människor med olika uppgifter och skilda bakgrunder.
Vår verksamhet anpassas ständigt för att kunna möta kraven från kunder och andra intressenter. Vi använder oss av modern teknik och utvecklar löpande våra processer för att vara så effektiva som möjligt. Vår målsättning är att vara bland de bästa i branschen.
Idag servar vi bland annat de stora kryssningsrederierna, världens största personbilstillverkare, oljebolag, containerrederier, färjor, stål- och pappersindustri, återvinningsföretag och många flera.
Vi ligger i framkant när det gäller arbete med miljöfrågor och lever upp till de höga krav som ställs på dagens hamnar.
Vi är en del av de internationella transportkedjorna och vår målsättning är att hantera kundernas gods så bra och effektivt som möjligt. För att klara det och för att vara förberedda för framtiden ser vi till att alltid vara uppdaterade när det gäller den tekniska utvecklingen i vår bransch. CMP har ett stort nätverk och vi har direktkontakt med många viktiga hamnar världen över. Läs mer på http://www.cmport.com

Ingenjör – infrastruktur
Till vår Anläggningsavdelning söker vi nu en engagerad Ingenjör – Infrastruktur! I dina arbetsuppgifter ingår att stödja anläggningsverksamheten inom CMP genom strategisk planering av anläggningar och framförallt infrastruktur såsom hamnbassänger, kajer, terminaler, vägar och järnväg. I ditt arbete ingår även utveckling av teknik, arbetssätt, verksamhetsutveckling, stödjande system etc. Du kommer ha ditt kontor på vårt ljusa och moderna huvudkontor på Terminalgatan i Malmö.
Du är en lyhörd och serviceinriktad ingenjör med högskoleexamen inom Väg & Vattenbyggnadsteknik. Du har ett utpräglat teknikintresse och söker en arbetsgivare där du kan få arbeta strategiskt med utveckling och planering av underhåll inom väg-, vatten- och järnvägsområdet. Du har en prestigelös personlig stil och ditt arbetssätt präglas av ett analytiskt tankesätt, struktur och god planeringsförmåga. Då tjänsten innebär många interna och externa kontaktytor underlättar goda kommunikativa egenskaper i tal och skrift på såväl svenska som engelska språket.
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att få arbeta strategiskt med utveckling av infrastruktur inom ett företag med lång historia av hamnverksamhet. Du blir en viktig del av en framgångsrik internationell organisation med nätverk och samarbetspartners över hela världen.

Ansvarig rekryteringskonsult Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill utvecklas brett inom strategisk utveckling av infrastruktur! Inom CMP erbjuds du möjlighet att bli en del av både nationella och internationella nätverk inom hamninfrastruktur och hamnverksamhet. Arbetsrollen medger stor möjlighet att påverka såväl utvecklingen av Malmö hamn som din egen professionella karriär. CMP erbjuder dig en mycket utmanande och varierad arbetsroll med goda förtjänstmöjligheter i en attraktiv arbetsmiljö.

Intresserad av att få veta mer om denna utmaning? Kontakta mig så berättar jag mer om tjänsten eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 11:e februari. Ansökningar behandlas löpande”

OBS: Tjänsten är en tillsvidareanställning på CMP. Alla former av samtal som inte berör frågor om tjänsten eller företaget (t ex från rekryterings-/bemannings-/annonseringsföretag eller liknande) undanbedes vänligen.

Publicerat 26/01/2018