CLIMAT80 i Helsingborg söker erfarna Servicetekniker

CLIMAT80-GRUPPEN är en framgångsrik komplett samarbetspartner inom ventilation,
VVS, kyla, styr övervakning och fastighetsskötsel. Gruppens bolag Climat80, Stjernfeldts VVS, Lunds Värme & Sanitet, Klimatkyl och Clifa Service erbjuder konkurrenskraftiga totallösningar till sina kunder som är allt från stora industrier, fastighetsbolag, offentlig verksamhet till mindre företag, enskilda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Läs mer på http://www.climat80.se

2 x Servicetekniker Ventilation – Helsingborg

Till vårt kontor i Helsingborg söker vi nu två erfarna Servicetekniker med inriktning ventilationssystem!

I dina arbetsuppgifter ingår all form av skötsel och felavhjälpande underhåll av ventilationsanläggningar i våra kunders fastigheter. Du arbetar med förebyggande och planerat underhåll, drift- och energioptimering men tar även fram förslag och driver moderniseringsprojekt i samverkande system för värme, ventilation, kyla mm.

Du är en engagerad och utåtriktad person med flerårig erfarenhet som servicetekniker med inriktning ventilations- och värmesystem. Ditt arbetssätt präglas av kundfokus, samarbete och en positiv attityd.

Vi erbjuder dig en mycket varierad och utmanande arbetsroll inom en framgångsrik organisation i stark tillväxt!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas inom Climat80-GRUPPEN underlättar en prestigelös och kommunikativ personlig stil. Fördelarna med tjänsten är många; möjlighet att påverka din arbetssituation, en varierad och utåtriktad arbetsroll med många kontaktytor, mycket fin sammanhållning mellan kollegor och bra villkor bara för att nämna några!
Intresserad av att få veta mer? Du är välkommen att kontakta mig på tel. 070-783 55 57 alternativt ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com. Vi vill ha din ansökan senast 25:e oktober men gärna så tidigt som möjligt då urval sker löpande.”

 

Publicerat 05/10/2015