Caverion i Helsingborg söker Injusterare – Luft

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Vår styrka ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en ansvarsfull och driven servicetekniker till vår filial i Helsingborg. Enheten består idag av 45 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift.
Som injusterare inom ventilation jobbar man med nya och befintliga anläggningar samt igångkörning av nya anläggningar varför det är viktigt med god styrkompetens.
Viktigt är att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad samt att du kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.
För att arbeta som servicetekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som servicetekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.
I rollen ingår även
• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag

Kompetens
• Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
• Kunskaper inom styr & regler, ventilation och el
• Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterade att kunna läsa ritningar
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort

Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2014 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 4000 medarbetare och finns etablerade på drygt 100 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Låter det intressant?

Hör av dig till Daniel på 0707-835557 eller ansök direkt via daniel@ingenjorskraft.com så snart du kan då ansökningar behandlas löpande!

 

Publicerat 04/10/2015