Gullberg & Jansson AB söker Tysktalande Försäljningsingenjör till Helsingborg

 

Gullberg & Jansson AB (publ) är ett miljöteknikföretag i swimmingpoolbranschen och är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. Vi utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade kvalitetsprodukter för både privata, kommersiella och offentliga swimmingpooler. Gullberg & Jansson erbjuder en hög service- och kunskapsnivå och vi har en särskilt uppskattad supportorganisation samt heltäckande servicepartnernätverk med över 400 återförsäljare i Norden. Läs mer på http://www.gullbergjansson.se

Tysktalande Försäljningsingenjör

Vi söker nu en kundinriktad Försäljningsingenjör med placering på vårt nya huvudkontor i Helsingborg!

I rollen som Försäljningsingenjör hos oss ansvarar du för hela säljprocessen och utvecklar våra kundsamarbeten i Sverige och Tyskland. I dina arbetsuppgifter ingår att odla och förvalta goda kundrelationer, offerering, boka, planera och genomföra kundmöten, medverka på mässor samt att agera projektledare för mindre interna projekt. Antalet resdagar beräknas till ca. 50 st./år

Du är en utåtriktad, strukturerad och resultatorienterad ingenjör med mycket goda kunskaper i tyska språket. Du har ett genuint allmäntekniskt intresse och ditt arbetssätt kännetecknas av en positiv attityd och tydligt kundfokus.

Vi erbjuder dig ett självständigt och utåtriktat arbete inom en framgångsrik organisation med korta beslutsvägar!

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar kring tjänsten:
”För att trivas och lyckas inom Gullberg & Jansson underlättar en prestigelös och kommunikativ personlig stil. Fördelarna med tjänsten är många; möjlighet att påverka sin egen arbetssituation, en varierad och utåtriktad arbetsroll med många kontaktytor, mycket fin sammanhållning mellan kollegor och bra villkor bara för att nämna några!
Intresserad av att få veta mer?
Du är hjärtligt välkommen att kontakta mig på 070-783 55 57 alternativt skicka in din ansökan direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast 3:e november.”

Publicerat 15/10/2015