Backer BVH AB söker Teknisk säljare – Frankrike

Backer BHV AB bedriver verksamhet inom utveckling, tillverkning samt försäljning av system och komponenter för elektrisk uppvärmning. Bolaget ingår i den ledande svenska värmekoncernen NIBE Industrier och har ca 340 anställda vid enheterna i Sösdala, Tjörnarp och Kolbäck. Backer BHV AB har sitt huvudkontor i skånska Sösdala. www.backer.se

Teknisk säljare – Frankrike

I rollen som teknisk säljare hos oss arbetar du med införsäljning och design av elektriska värmelösningar för industriella behov. Du kommer bearbeta den Franska marknaden och antalet resdagar beräknas till ca 75 st/år. Din placeringsort blir skånska Sösdala som numera har pågatågstopp.

Du är en driven teknisk säljare som drivs av att utveckla affärer. Du har några års erfarenhet av teknisk försäljning (b2b) eller teknisk service med kundkontakt. Goda kunskaper i franska är ett krav.

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och självständigt arbete med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation.

”Backer BHV i Sösdala är en anläggning med mycket stark lokal anknytning. För att trivas och prestera i denna arbetsroll krävs goda kunskaper i franska, ett strukturerat arbetssätt och ett starkt driv att utveckla affärer!
Intresserad? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com  senast den 14:e oktober.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *