Backer BHV AB i Tjörnarp söker tysktalande Försäljningsingenjör!

Backer BHV AB bedriver verksamhet inom utveckling, tillverkning samt försäljning av system och komponenter för elektrisk uppvärmning. Bolaget ingår i den ledande svenska värmekoncernen NIBE Industrier och har ca 340 anställda vid enheterna i Sösdala, Tjörnarp och Kolbäck. Backer BHV AB har sitt huvudkontor i skånska Sösdala. www.backer.se

Försäljningsingenjör

I rollen som Försäljningsingenjör hos oss arbetar du med införsäljning och design av elektriska värmelösningar för industriella behov. I dina arbetsuppgifter ingår att bearbeta vår befintliga, svenska, kundportfölj men även att ansvara för uppbyggnaden av vår tyska marknad. Du blir en viktig del av en framgångsrik försäljningsavdelning med mycket engagerade medarbetare.

Du är en driven högskoleingenjör med inriktning Maskin eller El. Du har erfarenhet av teknisk försäljning (b2b) eller teknisk service och brinner för teknisk problemlösning. Goda kunskaper i tyska och engelska är viktiga framgångsfaktorer för att lyckas i ditt arbete hos oss!

Vi erbjuder dig ett mycket varierat och utåtriktat arbete med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Din placeringsort blir skånska Tjörnarp.

HR-ingenjör Daniel Svensson’s personliga kommentar:
”Backer BHV i Tjörnarp är en anläggning med mycket stark lokal anknytning. För att trivas och prestera i denna arbetsroll underlättar en kreativ och lyhörd personlig stil, ett genuint teknikintresse och en stor vilja att lösa kundens problem!

Intresserad? Du är varmt välkommen att  kontakta mig på tel. 046 – 2862990 eller ansöka direkt via daniel@ingenjorskraft.com senast den 30:e september.”
/Daniel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *